Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Έτσι τον τρέλαναν οι οπαδοί στη Ριζούπολη
| 2019-03-05 10:57:00

Απίστευτοι Ολυμπιακοί μετά το ΣΟΚ - Έτσι τρέλαναν τον Μαρτίνς - Δε μασάει ο Πορτογάλος, ατάκες-φωτιά

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτοι Ολυμπιακοί μετά το ΣΟΚ - Έτσι τρέλαναν τον Μαρτίνς - Δε μασάει ο Πορτογάλος, ατάκες-φωτιά

Τρελό σκηνικό στη Ριζούπολη. Τρομερή "απάντηση" του προπονητή.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Μια νίκη επί του ουραγού και καταδικασμένου Απόλλωνα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελεί πειστήριο μεταστροφής κλίματος στον Ολυμπιακό. Σίγουρα όμως προσθέτει στα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες και οδηγούν προς τα εκεί, προς τη σταδιακή έστω, αποκλιμάκωση της έντασης, που μοιραία προέκυψε μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία.

Το χειροκρότημα των οπαδών του Ολυμπιακού στον Πέδρο Μαρτίνς συντάχθηκε στις συνεχείς το τελευταίο τριήμερο κινήσεις εμπιστοσύνης προς τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος φαίνεται πως παρά τους τριγμούς, την απολαμβάνει από τη συντριπτική πλειοψηφία των φίλων των "ερυθρόλευκων".

Ο ίδιος, παραμένει ήρεμος. Ηταν από την πρώτη στιγμή του αποκλεισμού από την Ντιναμό Κιέβου, όταν πρωτοτέθηκε πιο επιτακτικά ζήτημα σχετικά με την παραμονή του, και δεν χάνει μάλιστα ευκαιρία να το διατρανώνει. Εμπιστεύεται την ομάδα του, δεν είναι εννοείται ικανοποιημένος με τα πρόσφατα αποτελέσματα (Ντιναμό Κιέβου, Λαμία), αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχει χάσει και την πίστη του για την πρόοδο και την εξέλιξή της.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος στο περιβάλλον και στους συνεργάτες του, το πλάνο που ανέλαβε να διεκπεραιώσει είναι διετές. Και πως, τώρα, βρισκόμαστε (ούτε καν ακόμη) στη  μέση του. Και παρότι δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ούτε οι δημόσιες σχέσεις (είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως ούτε καν σε φίλους από τη θητεία του σε πορτογαλικούς συλλόγους δε μιλάει ανοιχτά για το τι γίνεται στον Ολυμπιακό), εν τούτοις θεωρεί πως τα βήματα που έχουν γίνει στη φετινή σεζόν είναι σαφώς περισσότερα από τα ρεαλιστικά αναμενόμενα.

Χωρίς φυσικά να παραγνωρίζει τις αποτυχίες, θεωρώντας όμως πως δε γίνεται να επικαλύψουν τη μεγάλη εικόνα. Και αυτή, σύμφωνα με τον Πορτογάλο προπονητή, είναι πως η πρόοδος που έχει συντελεστεί φέτος, με δεδομένες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο ξεκίνημα της χρονιάς, με μια κυριολεκτικά -και σε κάθε επίπεδο- νέα ομάδα, είναι μετρήσιμη και εμφανής στο χορτάρι.

Και πως φυσικά, συντασσόμενος και με τη "γραμμή" των ημερών, με τις απαραίτητες προσθήκες το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται σε θέση απολύτως ανταγωνιστική (τουλάχιστον) για το επόμενο πρωτάθλημα, όπου και τότε θα πρέπει να κριθεί, συνολικά και όχι μεμονωμένα, η επιτυχία ή όχι του διετούς πλάνου που εκπονήθηκε πέρυσι τέτοιο καιρό από τη διοίκηση και τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς ως εκφραστή του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φοβερός Αλέφαντος: "Αυτός δίνει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ - Ομάδα ανύπαρκτη - Την έχoυν ξεκ@λιάσει"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags