Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ανδρέας Γιαννιώτης: "Τελειώνει γιατί τον έφαγε ο... ΠΑΟΚ"
| 2019-03-05 14:45:00

"Τελειώνει από τον Ολυμπιακό γιατί τον «έφαγε» ο ΠΑΟΚ - Δε χωράει στην ΑΕΚ, παίζει στον ΠΑΟ"

του Γιώργου Κτενά
"Τελειώνει από τον Ολυμπιακό γιατί τον «έφαγε» ο ΠΑΟΚ - Δε χωράει στην ΑΕΚ, παίζει στον ΠΑΟ"

Φοβερές ατάκες από τον μεγάλο Τ. Οικονομόπουλο στο sportdog.

Οι μεγάλες ομάδες έχουν και μεγάλες απαιτήσεις, οπότε κάθε λάθος περνάει από κόσκινο και έχει άλλη βαρύτητα, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog ο Τάκης Οικονομόπουλος για την καριέρα του Ανδρέα Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό.

Ο παλαίμαχος άσος και επί σειρά πολλών ετών προπονητής τερματοφυλάκων, σχολίασε ακόμα ότι ο άσος των Ερυθρόλευκων, που έχει συνδεθεί με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, θα ταίριαζε καλύτερους στους Πράσινους.

Τέλος, έκανε ένα μικρό σχόλιο για Σα, Μπάρκα, Διούδη και Πασχαλάκη, τονίζοντας το μεγάλο μειονέκτημα του τελευταίου. 

"Οι μεγάλες ομάδες έχουν απαιτήσεις. Ένα λάθος που θα γίνει περνάει από ψιλό κόσκινο. Στις πιο μικρές ομάδες, αν και ο Ατρόμητος είναι πια στις μεγάλες ομάδες, είναι διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκό. Υπάρχουν διαφορετικές απαιτήσεις στις μεγάλες ομάδες", ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου άσου στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Έκανε ένα λάθος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αυτό ήταν. Χάθηκε ένα παιχνίδι από ένα λάθος και στη συνέχεια σε περνάνε από ψιλό κόσκινο. Αλλά αυτό είναι που συμβαίνει στις μεγάλες ομάδες".



Τι χρειάζεται να κάνει για να βελτιωθεί;

"Όσα χρόνια τον βλέπουμε που παίζει μπάλα, είναι καλός στα πόδια, καλός κάτω από το τέρμα, αλλά υστερεί στην έξοδο ψηλά. Αυτός είναι ο τομέας στον οποίο θεωρώ ότι πρέπει να δουλέψει. Ευρύτερα, πάντως, άρχισαν οι Έλληνες τερματοφύλακες να ανεβαίνουν και να τους αξιοποιούν οι ομάδες μας, κι αυτό είναι παρήγορο. Να δείχνουν οι ομάδες εμπιστοσύνη στα δικά μας παιδιά, γιατί προτιμούσαν τους ξένους".

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι φεύγει το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Σε ποια ομάδα θα ταίριαζε καλύτερα;

"Στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να πάει, γιατί η ΑΕΚ αυτή την ώρα τουλάχιστον έχει δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες και θα είναι πολύ δύσκολο να τους παλέψει αυτή τη στιγμή. Στον Παναθηναϊκό με τον Διούδη μπορεί να το παλέψει. Στον Ολυμπιακό θεωρώ ότι έχει λήξει το θέμα του, αλλιώς δε θα έπαιρναν τον Λοντίγκιν στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι".

Τέλος, για να κλείσουμε, πείτε μου δύο λόγια για τους τέσσερις βασικούς τερματοφύλακες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων.

"Ο Σα μου αρέσει πολύ, είναι καλός τερματοφύλακας. Ο Διούδης ξεκίνησε καλά, έκανε καλά παιχνίδια, αλλά τον τελευταίο καιρό είναι εκτός φόρμας. Ο Μπάρκας ενώ ξεκίνησε καλά, έχει κάνει κοιλιά τώρα. Πιστεύω ότι θα συνέλθει. Τέλος, ο Πασχαλάκης είναι καλός αλλά δεν πιάνει ποτέ την μπάλα. Και το πληρώνει κάποιες φορές. Το θέμα του πιασίματος είναι τέχνη, θέλει δουλειά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα ανεβούν στα κάγκελα οι Παναθηναϊκοί με Βαζέχα - Απίθανες ατάκες για ΠΑΟΚ - "Πέσιμο" σε Διούδη!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags