Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χασάν: Τα 5 εκατομμύρια, η Μπράγκα και ο Ζόρζε Μέντες
| 2019-03-06 12:59:00

Έτσι θα γίνει η τρελή ανατροπή στο λιμάνι - Πολλά λεφτά για φορ που "σκοτώνει" - "Kαθαρίζει" ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι θα γίνει η τρελή ανατροπή στο λιμάνι - Πολλά λεφτά για φορ που "σκοτώνει" - "Kαθαρίζει" ο...

Βάζουν τα μεγάλα μέσα οι Πειραιώτες. Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ!

Ολυμπιακός - Χασάν: "Ψήνεται" ανατροπή; Τα γκολ πληρώνουν και πληρώνονται, οπότε από τη στιγμή που στο 2019 ο Αιγύπτιος φορ πετυχαίνει ένα γκολ κάθε 94 λεπτά, έχοντας σκοράρει εννιά φορές σε δεκαπέντε παιχνίδια, λογικό είναι να μπαίνει στο τραπέζι η προοπτική που λίγο καιρό πριν έμοιαζε αδιανόητη: να αγοραστεί δηλαδή από την Μπράγκα.

Εδώ στο sportdog, έχουμε καταγράψει στο παρελθόν πως η τάση στον Ολυμπιακό, ήταν σχεδόν... καθολική και αφορούσε την μη ενεργοποίηση της option αγοράς του Αιγύπτιου (5 εκατ. ευρώ). Και γιατί ο Χασάν δεν... έπειθε, αλλά κυρίως, γιατί οι περισσότεροι αρμόδιοι των "ερυθρόλευκων" (του Πέδρο Μαρτίνς συμπεριλαμβανομένου…) θεωρούσαν -και εν πολλοίς εξακολουθούν να θεωρούν- πως το συγκεκριμένο ποσό είναι αρκετά μεγάλο και πως αν αποφασίζονταν όντως να διατεθεί θα μπορούσε να προσελκύσει κάτι πολύ πιο "δυνατό" για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού της επόμενης χρονιάς.

Κατά πως φαίνεται όμως, μια προσπάθεια, μια αναγνώριση "εδάφους" θα γίνει από τους "ερυθρόλευκους". Με την Μπράγκα τα τελευταία χρόνια υπάρχει εξαιρετικός δίαυλος, με αλλεπάλληλα deals (αγορά Πάρντο, πωλήσεις Βιάνα, Φιγκέιρας), οπότε αν μη τι άλλο είναι εύκολη και εφικτή μια κουβέντα για το κατά πόσον θα μπορούσε να διαπραγματευτεί (προς τα κάτω και προς όφελος Ολυμπιακού) το ποσό αγοράς του Χασάν.

Εύκολο δεν μοιάζει, αφού οι "αρσεναλίστας" δεν φημίζονται για τη… διαλλακτικότητα τους, ωστόσο πέραν των καλών σχέσεων και καλής επαφής των δύο ομάδων δεν θα πρέπει να λησμονείται ο κομβικός ρόλος (και στον καλοκαιρινό δανεισμό, αλλά και στην, τελικά, παραμονή του Χασάν τον περασμένο Ιανουάριο) του μάνατζερ του Αιγύπτιου, ο οποίος είναι ο περίφημος Ζόρζε Μέντες, ο οποίος "λύνει και δένει" στην Μπράγκα…

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags