Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φεντερίκο Μακέντα: Υπάρχουν πολλά παράπονα από την παρουσία του!
| 2019-03-07 10:14:00

Τρομερό παρασκήνιο στον ΠΑΟ με Μακέντα - Τον "τελειώνουν"; Επιβεβαίωση SportDog!

Sportdog Team
Τρομερό παρασκήνιο στον ΠΑΟ με Μακέντα - Τον "τελειώνουν"; Επιβεβαίωση SportDog!

Τι συμβαίνει με τον Ιταλό φορ!

Παναθηναϊκός - Φεντερίκο Μακέντα: Υπάρχουν πολλά παράπονα από την παρουσία του!

Από τις 22 Γενάρη έχουμε γράψει στο SportDog, στο θέμα με τίτλο Αυτοί «χαντακώνουν» τον ΠΑΟ - Τρία κορυφαία ονόματα - Είναι «ανύπαρκτοι» - Δεν το πιστεύει ο Δώνης, ότι υπάρχει μουρμούρα στο Τριφύλλι για τον Μακέντα.

Ένα ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι σήμερα το έχει και η Live Sport...

Θυμηθείτε τι λέγαμε, τότε, για τον άσο του Παναθηναϊκού: Ο Ιταλός επιθετικός, ο μεγάλος -κατά δήλωση και παραδοχή του- καλοκαιρινός πόθος του Νίκου Νταμπίζα, μετά από ένα καλό, χορταστικό ξεκίνημα… αγνοείται το τελευταίο δίμηνο.

Το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο το μοναδικό φωτεινό σημείο του «Κίκο», ο οποίος ειδικά στα δύο τελευταία ματς, κόντρα σε Ξάνθη και χθες στη Λαμία, έχασε γκολ που για την κλάση του, για τον ρόλο και τη βαρύτητα που έχει στο παιχνίδι της ομάδας, δεν επιτρέπεται να χάνει.

Σε τρία καθαρά τετ-α-τετ έχει αστοχήσει στη σειρά ο Ιταλός και το χειρότερο είναι πως η συνολική του παρουσία, η διαδραστικότητα που έχει (και ζητούσε ο Δώνης από τον φουνταριστό που αναζητούσε το καλοκαίρι) στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» είναι… ανύπαρκτη. Και δεν θέλει πολύ, με κάτι τέτοιες εμφανίσεις να αρχίσουν οι ψίθυροι σχετικά με την εξωγηπεδική ζωή του παίκτη να γίνουν φωνές…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags