Facebook Pixel Γιάννης Μπουζούκης: Όλη η αλήθεια για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ
| 2019-03-07 12:33:00

Είναι αλήθεια: Μ’ αυτόν τον παικταρά "ρίχνουν" την Τούμπα - "Τρώει" βασικό άσο - Μπορεί να γίνει;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Είναι αλήθεια: Μ’ αυτόν τον παικταρά "ρίχνουν" την Τούμπα - "Τρώει" βασικό άσο - Μπορεί να γίνει;

Κίνηση που ταράζει τα νερά στη Superleague. Όλα στη φορά μόνο εδώ!

ΠΑΟΚ - Γιάννης Μπουζούκης: Πάνω που η χρυσόσκονη των πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού δείχνει εσχάτως, το τελευταίο διάστημα, να ξεθωριάζει ελέω της τραγικής εικόνας του "τριφυλλιού" το τελευταίο τρίμηνο, ήρθε σήμερα ένα δημοσίευμα από τη Live Sport να ταράξει -και πάλι- τα νερά.

Κάνει λόγο για τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος έχει "γυαλίσει", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, στον ΠΑΟΚ, συνδέοντας μάλιστα τη σχετική προτίμηση με ενδεχόμενο πώλησης του (εκτός βασικών τουλάχιστον πλάνων εδώ και αρκετό καιρό και σε μόνιμη διάσταση αναφορικά με τις συζητήσεις για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του) Δημήτρη Πέλκα.

Ο σκύλος είναι σε θέση να γνωρίζει πως αυτό που αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ισχύει! Οι άνθρωποι που ηγούνται του μεταγραφικού σχεδιασμού του συλλόγου, ο Μάριο Μπράνκο δηλαδή και οι συνεργάτες του, έχουν εξαιρετική άποψη για τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού. Για την ακρίβεια, αυτόν και τον Δημήτρη Κουρμπέλη έχουν ξεχωρίσει από το υπάρχον ρόστερ των "πρασίνων", θεωρώντας τους ως τους μόνους που εν δυνάμει θα έκαναν, θα χωρούσαν στο δυναμικό του Δικεφάλου.

Αυτό βέβαια, το γεγονός πως υπάρχει αναγνώριση αξίας, ταλέντου και δυναμικής, δεν σημαίνει πως... αύριο ο Μπουζούκης (ή ο Κουρμπέλης) θα πάνε στην Τούμπα. Κάθε άλλο μάλιστα. Είναι αλήθεια πως η περίπτωση Μπουζούκη μπορεί να συνδεθεί με τον Πέλκα, αφού αν τελικά πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ελληνας διεθνής, δεδομένα θα χρειαστεί παίκτης που θα πλαισιώσει τον Μπίσεσβαρ στον ρόλο πίσω από τον φουνταριστό.

Και οι άνθρωποι του Δικεφάλου πιστεύουν πως αυτή ακριβώς είναι η θέση του Μπουζούκη (σε αντίθεση με τα άκρα που συνήθως τον χρησιμοποιεί ο Γιώργος Δώνης). Η ιστορία έχει όντως βάση, έχει όπως λέμε "ψωμί", αλλά πολλά "αν" και εφόσον για να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο.

Δεδομένα, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι -όπως άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει και ο Νίκος Νταμπίζας- να αξιολογήσει και το ρόστερ του και να αναθεωρήσει, να ανανεώσει τα συμβόλαια αρκετών από τους ποδοσφαιριστές του. Αυτό του Μπουζούκη έτσι κι αλλιώς είναι στην πρώτη γραμμή, αφού (όπως και του Χατζηγιοβάνη) ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Οπότε, εκ των πραγμάτων, οι "πράσινοι" έχουν δύο επιλογές: είτε τον ανανεώνουν, είτε τον πουλάνε (σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία). Και εδώ, αν και εφόσον φυσικά στην Τούμπα το πάρουν απόφαση και από τη... φιλολογική "συμπάθεια", αποφασίσουν να κάνουν και το επόμενο βήμα, μπορεί να παίξει (σημαντικό) ρόλο ο Δικέφαλος.

Μέχρι τότε όμως, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως όντως, ο Γιάννης Μπουζούκης έχει ξεχωρίσει μεταξύ των ανθρώπων που κινούν τα μεταγραφικά νήματα του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε ΤΩΡΑ: Αυτόν "έκλεισε" από τη Superleague ο ΠΑΟΚ - Απίθανο όνομα σε θέση-έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags