Facebook Pixel Απίθανη απόφαση Μαρινάκη - Έτσι απογειώνει τον Ολυμπιακό
| 2019-03-08 10:32:00

Απίθανη απόφαση Μαρινάκη - Έτσι απογειώνει τον Ολυμπιακό - Τρελό "μπλόκο" - Τρεις βόμβες... αύριο

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανη απόφαση Μαρινάκη - Έτσι απογειώνει τον Ολυμπιακό - Τρελό "μπλόκο" - Τρεις βόμβες... αύριο

Ποια είναι η εντολή, τι προβλέπει το πλάνο; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι του Ολυμπιακού προδιαγράφεται διαφορετικό. Ναι, πωλήσεις είναι στο τραπέζι και πάντα με τους όρους και την τιμολόγηση που έχουν θέσει οι "ερυθρόλευκοι". Καμαρά, Σισέ, Κούτρης, Ομάρ είναι αυτοί που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Η τάση που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό είναι να μην αποδομηθεί η ομάδα, να διατηρηθεί όσο το δυνατόν ανέγγιχτος ο κορμός των Πειραιωτών. Και αυτό ως συνέχεια του πλάνου που έχει εκπονηθεί από πέρυσι, προφανώς -και παρά τις δυσλειτουργίες- ήταν αποτελεσματικό φέτος, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αντιλαμβάνονται πως πρέπει να πάει ως το τέλος του χρονικού πλαισίου που έχει τεθεί προκειμένου και να αποδώσει καρπούς.

Γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί οι πωλήσεις, ακόμη και των προαναφερθέντων, να μην είναι δεδομένες, αφού εκτιμάται πως την επόμενη σεζόν, με τις κατάλληλες προσθήκες και με έναν χρόνο στις "πλάτες" όλων στην ομάδα (μεγαλύτερη συνοχή, ομοιογένεια κ.λπ.), θα είναι ευκολότερο η τιμή και η αξία των "βιτρινάτων" ποδοσφαιριστών των "ερυθρολεύκων" να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Γι’ αυτό και η μεταγραφική λογική του Ολυμπιακού, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της προεργασίας, δεν εστιάζει στις πωλήσεις (δεν αποκλείονται, πάντα όμως με το πλαίσιο που εξηγήθηκε παραπάνω), αλλά στις καίριες, έγκαιρες και ποιοτικές προσθήκες, οι οποίες και θα ενισχύσουν έναν καλά δουλεμένο, αλλά με εμφανείς ατέλειες, κορμό.

Πού θα εστιάσουν; Σε στόπερ (τουλάχιστον έναν) - ηγέτη, έναν ποιοτικότατο εξτρέμ και σίγουρα έναν γκολτζή επιθετικό. Αυτά, για ξεκίνημα. Δεν θα μείνουν στις τρεις φυσικά οι προσθήκες του Ολυμπιακού (για τον Ολυμπιακό μιλάμε), αλλά αν ιδανικά, ξεκινούσε... μεθαύριο η επόμενη σεζόν, οι "ερυθρόλευκοι" θα έκαναν... αύριο αυτές τις κινήσεις, με την προϋπόθεση φυσικά πως δεν θα γίνει καμία πώληση. Αν και εφόσον αυτές προκύψουν, τότε έχει προβλεφθεί (ως συνήθως) ισάξια αντικατάσταση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τους πρόλαβε όλους: Υπογράφει στον Ολυμπιακό κορυφαίος άσος της Superleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags