Facebook Pixel ΑΕΚ: "Ρουκέτες" Χιμένεθ πριν τον Παναθηναϊκό
| 2019-03-08 11:25:00

"Ρουκέτες" Μανόλο πριν τον ΠΑΟ - Αυτούς έβγαλε στη σέντρα - Έκτακτη σύσκεψη - Όλα στον Τίγρη

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Ρουκέτες" Μανόλο πριν τον ΠΑΟ - Αυτούς έβγαλε στη σέντρα - Έκτακτη σύσκεψη - Όλα στον Τίγρη

Απίστευτο ξέσπασμα απ' τον Ισπανό. Δεν πιστεύει στα μάτια του!

ΑΕΚ: Μέρες τώρα τα...  κρατάει ο Μανόλο Χιμένεθ, χθες, στην καθιερωμένη τηλεοπτική του συνέντευξη παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός ξεσπάθωσε. Και έβγαλε, έστω και χωρίς να αποτυπώνει πλήρως τον ψυχισμό και κυρίως τον εκνευρισμό του, ειδήσεις.

Καμπανάκι πρώτο: "Πρέπει να έχουμε συνέχεια και να τιμάμε τη φανέλα ως το τέλος". Παραλήπτες; Οι ποδοσφαιριστές που κατά τον Ισπανό έχουν μη "συμβατή" με τα δικά του πρότυπα και "θέλω", νοοτροπία. Ο 55χρονος τεχνικός, συνήθως, δεν μασάει τα λόγια του. Δεν πρόκειται να έβγαζε "σέντρα" τους παίκτες του, αυτοί όμως για τους οποίους δημοσιοποίησε τα παράπονά του, το γνωρίζουν και... τετ-α-τετ. Και, καλώς ή κακώς, πλέον έχουν μπει στο μικροσκόπιο, όχι μόνο του προπονητή, αλλά και της διοίκησης.

Καμπανάκι δεύτερο: "Δεν μπορείς να έχεις την καλύτερη δυνατή απόδοση, αν δεν έχεις όλους τους παίκτες διαθέσιμους για να τους χρησιμοποιήσεις. Αυτό το βλέπαμε ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν τραυματισμοί. Η ΑΕΚ δεν είχε σταθερή πορεία και αυτό οφείλεται στους τραυματισμούς". Παραλήπτες; Απαντες!

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις είναι... ήπιες. Σκεφτείτε μόνο. Ο Ισπανός βρήκε ένα τσουβάλι τραυματίες, εν γνώσει του ανέβασε προπονητικούς ρυθμούς με ρίσκο περαιτέρω επιβάρυνσης (εδώ είναι για ακόμη μια φορά ξεκάθαρη η μομφή του κατά του Ουζουνίδη), ζημιές έγιναν (Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Μάνταλος, Κρστίσιτς), ενώ σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν και προβλήματα, καθυστερήσεις, με την αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών.

Το sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει, πως την Κυριακή, αμέσως μετά το ματς με τον Αρη, ο "σκασμένος" από τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών Μανόλο Χιμένεθ, συγκάλεσε σύσκεψη στο προπονητικό κέντρο, στην οποία ήταν παρόντες όλοι όσοι έχουν να κάνουν με το συγκεκριμένο κομμάτι (γιατροί, φυσιοθεραπευτές), αλλά και οι Δημητριάδης, Λυμπερόπουλος.

Με αρκετά ανεβασμένους τόνους ο Ισπανός ζήτησε εξηγήσεις, απεύθυνε συγκεκριμένα ερωτήματα, διέκρινε σαφώς έλλειμμα συνεννόησης μεταξύ των αρμοδίων, προειδοποίησε για άμεση αλλαγή της κατάστασης, ζήτησε απόλυτη -εφεξής- ενημέρωση και συνεργασία, ενώ ξεκαθάρισε πως για τα όσα έχει ο ίδιος, ήδη, διαμορφώσει άποψη, αλλά και για όσα από εδώ και πέρα γίνουν (ως το τέλος της σεζόν) θα φροντίσει ο ίδιος να ενημερώσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αυτό για να γίνει αντιληπτό το πόσο προβληματισμένος, ενοχλημένος, εκνευρισμένος είναι ο 55χρονος τεχνικός με τα όσα αντιμετωπίζει και βλέπει καθημερινά στην Ένωση μετά την επιστροφή του. Δεν το κρύβει, σε όσους μιλάει και έχει επαφή, πως -ούτε λίγο ούτε πολύ- δεν αναγνωρίζει την ομάδα που άφησε πριν μερικούς μήνες. Σε κάθε επίπεδο…

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags