Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ζήτησε πέναλτι υπέρ του Τριφυλλιού ο Γιώργος Δώνης
| 2019-03-09 21:12:00

Ξέσπασμα Δώνη: "Αυτό είναι πέναλτι" (ΒΙΝΤΕΟ)

του Νίκου Στεργίου
Ξέσπασμα Δώνη: "Αυτό είναι πέναλτι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φάση που έκανε έξαλλο τον προπονητή του Τριφυλλιού.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ δεν βρήκε ρυθμό σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου, αφού κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και όχι η ποιότητα. Παρ’ όλα αυτά, ο Γερμανός διαιτητής, Τομπίας Βελτς, είχε αρκετή καλή διαιτησία και δεν άφησε το ματς να ξεφύγει από τον έλεγχό του.

Ωστόσο, υπήρξε μια φάση στα πρώτα λεπτά του αγώνα, που έκανε έξαλλους τους παίκτες και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ζήτησαν πέναλτι.

Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιόχανσον έπαιξε ωραία το «1-2» με τον Κάτσε και επιχείρησε να μπει στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ. Ο Μπακάκης τον ακολούθησε και μόλις ο Σουηδός άσος πάτησε περιοχή, έπεσε από μαρκάρισμα του παίκτη της Ένωσης, με τον ρέφερι να μην βλέπει κάτι το επιλήψιμο και να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεσηκώθηκαν ζητώντας πέναλτι, ενώ το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Δώνης. Μάλιστα, η κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης «συνέλαβε» τον τεχνικό του Τριφυλλιού να απευθύνεται στον τέταρτο διαιτητή του αγώνα και να του λέει χαρακτηριστικά «Αυτό είναι πέναλτι»!

Δείτε ΕΔΩ τη φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του Γιώργου Δώνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό είναι ξεφτίλα για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags