Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Τριάρα με γκρίνια για διαιτησία
| 2019-03-10 19:09:00

Δώστε του το πρωτάθλημα να τελειώνουμε – Τριάρα ο ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο που φωνάζει για διαιτησία

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Δώστε του το πρωτάθλημα να τελειώνουμε – Τριάρα ο ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο που φωνάζει για διαιτησία

Ο Δικέφαλος 3-0 τους Περιστεριώτες.

Άνετα επικράτησε ο ΠΑΟΚ του Ατρομήτου, του οποίου επιβλήθηκε 3-0, σε ένα παιχνίδι, όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν ξανά παράπονα από τη διαιτησία, παρότι τους σφύριξαν για πρώτη φορά ξένοι διαιτητές.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στα πρώτα λεπτά απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος απείλησε πρώτος με τον Μάντσον στο 7'. Μάλιστα από τη στιγμή που έχασε ο Βιεϊρίνια πέναλτι στο 15' (απέκρουσε ο Θεοδωράκης) και ο Μαουρίσιο αποχώρησε αναγκαστικά τόσο έδειχνε να αγχώνεται και να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών. Στο 24' ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου ήταν σε σωστή τοποθέτηση και εξουδετέρωσε το επικίνδυνο σουτ του Βιεϊρίνια, ενώ στο 26' ο Πασχαλάκης έκανε τα εύκολα δύσκολα σε σέντρα σουτ του Ούμπιδες.

Τη λύση για τον ΠΑΟΚ έδωσε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ολιβέιρα, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μπίσεσβαρ να είναι πιο εύστοχος από τον Βιεϊρίνια, δίνοντας στην ομάδα του προβάδισμα δύο τερμάτων από τα έντεκα βήματα.

Στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Μανούσου, ο Κάναντι έκανε επιθετικότερο το σχήμα του και αύξησε την πίεσή του, προκειμενου να γυρίσει το ματς. Μετά την απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Άκπομ για τον ΠΑΟΚ στο 53', οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δύο φορές με Μπρούνο και Μανούσο, το 54' και το 58' αντίστοιχα. Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να μπει ποτέ ξανά στο παιχνίδι, αφού δεν είχε επιθετικές λύσεις. Στο 82' ήρθε και το 3-0 από τον νεοεισελθέντα Σφιντέρσκι και κάπου εκεί τελείωσε το παραμύθι. Στο 90' οι Περιστεριώτες έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπρούνο με δεύτερη κίτρινη και αποχώρησαν με πολλά παράπονα από το αζέρικο τρίο των ρέφερι.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Μπορεί να μη σκόραρε, αλλά κέρδισε δύο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 53'.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Πασχαλάκης υπερασπίστηκε τα δοκάρια, οι Κρέσπο και Βαρέλα τοποθετήθηκαν στο κέντρο της άμυνας, ο Μάτος στο δεξί άκρο και ο Βιεϊρίνια στο αριστερό. Ολιβέιρα και Μαουρίσιο ήταν τα δύο χαφ, οι Λημνιός, Μπίσεσβαρ και Ενρίκε έπαιξαν μπροστά τους και ο Ακπόμ στην επίθεση.

Ο Ατρόμητος από την άλλη πλευρά παρατάχθηκε με πολλές σημαντικές απουσίες. Εκτός πλάνων του Κάναντι τέθηκε ο τραυματίας Ρισβάνης αλλά και οι δανεικοί από τον «δικέφαλο του Βορρά» Ουάρντα, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, με τον τελευταίο να είναι και τιμωρημένος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιερίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Ολιβέιρα, Μαουρίτσιο (22' Σάκχοφ), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (63' Γιαννούλης), Ακπόμ (82' Σφιντέρσκι)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Μπουσουλάτζιτς, Σάκιτς, Κατράνης (46' Μανούσος), Μάντσον, Ούμπιδες (84' Κορτ), Στρούγγης (58' Κωτσόπουλος), Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Μπρούνο

Η ΦΑΣΗ Η απίστευτη φάση που έχασε ο Ακπόμ στο 53' ύστερα από πάσα του Μπίσεσβαρ.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο Μπρούνο δεν ήταν οφσάιντ στο 36'. Ο Αζέρος Αγκαγέν σωστά έδωσε το πρώτο πέναλτι που κέρδισε ο Ακπόμ στο 15' από τον Κατράνη. Δεν υπάρχει όμως παράβαση στο πέναλτι που δόθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο 50' δικαίως ακύρωσε το γκολ του Ενρίκε,αφού ο Ολιβέιρα νωρίτερα ήταν οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 73' για ανατροπή του Σάκχοφ από τον Μπρούνο, αλλά δεν υπήρχε παράβαση. Δίκαιη ήταν η δεύτερη κίτρινη και η αποβολή του Μπρούνο.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 64 βαθμούς και έκανε ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για να τελειώσει την υπόθεση της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος είναι τέταρτος με 43 πόντους.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags