Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιάγκος Βούκοβιτς: Μεγάλος πόθος του Ερυθρού Αστέρα ο Σέρβος αμυντικός
| 2019-03-11 11:15:00

Διπλό "μπαμ" στον Ολυμπιακό - Αυτός κάνει "ντου" - Έτσι παίρνει τον "βράχο" - Πόσα δίνει

του Παναγιώτη Νικολάου
Διπλό "μπαμ" στον Ολυμπιακό - Αυτός κάνει "ντου" - Έτσι παίρνει τον "βράχο" - Πόσα δίνει

Ποιος "ψήνει" hot όνομα, φεύγει μεγάλο συμβόλαιο. Αποκάλυψη! 

Διαχρονικά, το βλέμμα του ο Ερυθρός Αστέρας στην Ελλάδα το έχει. Ειδικά όμως από τη στιγμή που στον πάγκο του μετακόμισε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, οι ματιές της «ζβέζντα» είναι ακόμη πιο συχνές, έντονες, καθόλου διακριτικές και αφορούν ακόμη και παίκτες που πριν μερικά χρόνια δεν θα μπορούσαν να πλησιάσουν οι πρωταθλητές Σερβίας.

Η συμμετοχή τους όμως στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η εκτός συγκλονιστικού απροόπτου διατήρηση των εγχώριων πρωτείων τους – άρα μια ακόμη πιθανότητα παρουσίας στους «χρυσοφόρους» ομίλους της επόμενης σεζόν – προφανώς τους επιτρέπει άνεση, αλλά και να ανεβάσουν το επίπεδο των ποδοσφαιριστών που τσεκάρουν από τα μέρη μας.

Μετά λοιπόν τους Μάρκο Μάριν και Μπεν που απέκτησαν τις περασμένες σεζόν, την (ανεπιτυχή) προσπάθεια που έκαναν για τον Πέδρο Κόντε, οι πρωταθλητές Σερβίας έχουν ήδη τσεκάρει τις προθέσεις του Ανδρέα Γιαννιώτη. Ως γνωστόν μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, είναι όντως περιζήτητος (εντός και εκτός συνόρων), ο Μιλόγεβιτς τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στον Πανιώνιο, ο μάνατζερ του Ελληνα διεθνή, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, οπότε είναι προφανές πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να συντηρηθεί το φλερτ, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που και στο οικονομικό επίπεδο, ο Αστέρας έχει φροντίσει να ενημερώσει την πλευρά Γιαννιώτη πως μπορεί να του προσφέρει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο που έχει αυτήν την στιγμή στα χέρια του.

Δεν είναι όμως μόνο ο Γιαννιώτης. Μεγάλος πόθος των ανθρώπων του Αστέρα είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Δεν είναι εύκολη περίπτωση ο Σέρβος στόπερ, δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, έχοντας μάλιστα απολαβές που προσεγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Η συνεχής όμως κριτική προς το πρόσωπο του, αλλά και η αδυναμία του να εξελιχτεί τελικά στον ηγέτη της οπισθοφυλακής των «ερυθρόλευκων» αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της φυγής του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και εκεί φιλοδοξεί να μπει «σφήνα» ο Αστέρας, προσφέροντας στον 31χρονο στόπερ, γη και ύδωρ προκειμένου να τον πείσει να ανηφορίσει στο Βελιγράδι. Σε μια τέτοια περίπτωση, που πειστεί δηλαδή ο Βούκοβιτς, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα εγείρει απαιτήσεις για την παραχώρηση του, αφού μόνο και μόνο τα 2 περίπου εκατομμύρια ευρώ που θα γλιτώσει (μεικτά) από το συμβόλαιο του για την επόμενη σεζόν, κάλλιστα μπορεί να διατεθούν για την απόκτηση του «στόπερ-ηγέτη» που θα ψάξουν αυτό το καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή Αλέφαντου: "Για κλάματα, είναι παικτάκια - Αυτό με σακάτεψε - Ξεχωρίζω δύο στην καριέρα μου"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags