Facebook Pixel Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκίνησε η συζήτηση για επαναφορά της αστυνομίας στα γήπεδα
| 2019-03-12 23:18:00

Απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω στην Πρέμιερ Λιγκ – Αυτό δεν το περίμενε κανείς

Sportdog Team
Απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω στην Πρέμιερ Λιγκ – Αυτό δεν το περίμενε κανείς

Θα γίνει χαμός στα γήπεδα.

Σε μία απόφαση που αναμένεται να φέρει το αγγλικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω είναι πιθανόν να οδηγήσουν τα περιστατικά σε St. Andrew's και Έμιρεϊτς με την εισβολή των οπαδών, το χτύπημα στον Γκρίλις και την απώθηση στον Σμόλινγκ.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής πολιτικής της Πρέμιερ Λιγκ, Μπιλ Μπους, θα πρέπει να συζητηθεί εκ νέου το ενδεχόμενο ύπαρξης αστυνομικής δύναμης μέσα στα γήπεδα προκειμένου να δρα ανά πάσα στιγμή εφόσον συμβεί κάτι εντός αγωνιστικού χώρου.

Αυτό, είναι κάτι που οι σύλλογοι του κορυφαίου πρωταθλήματος απέφευγαν λόγω και του πολύ υψηλού κόστους. «Δίνει άλλη αίσθηση η στολή του αστυνομικού μέσα στο γήπεδο και η αλήθεια είναι πως όσο καλά εκπαιδευμένοι κι αν είναι οι stewards, ποτέ δεν θα μπορούν να κάνουν τη δουλειά της Αστυνομίας και να είναι όσο αποτελεσματικοί θα έπρεπε» ανέφερε ο Μπους...

Είναι φως φανάρι, ότι η απόφαση φέρνει τα πάνω κάτω στην Πρέμιερ Λιγκ εφόσον υλοποιηθεί. Ωστόσο τα κρούσματα απειθαρχίας οπαδών αυξήθηκαν κατά 24% πέρυσι και τα πιο πρόσφατα περιστατικά μέσα σε μια μέρα σε Μπέρμιγχαμ και Λονδίνο, όπως επίσης και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο με οπαδούς και ποδοσφαιριστές, πλέον αναθερμαίνουν τη συζήτησης της επαναφοράς της αστυνομίας στα γήπεδα κάτι που έχουμε να το δούμε πολλά χρόνια. Μιλάμε για δεκαετίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags