Facebook Pixel Νίκος Καρέλης – Παναθηναϊκός: Τον αφήνει ο ΠΑΟΚ και τον παίρνει ο Παναθηναϊκός!
| 2019-03-12 19:19:00

Τον αφήνει ο ΠΑΟΚ και τον παίρνει ο Παναθηναϊκός - Ελεύθερος και με... ψαλίδι ξανά στα πράσινα!

του Νίκου Στεργίου
Τον αφήνει ο ΠΑΟΚ και τον παίρνει ο Παναθηναϊκός - Ελεύθερος και με... ψαλίδι ξανά στα πράσινα!

Έτσι μόνο θα γίνει το deal με τον "killer". Ο σκύλος τα έχει μυρίσει όλα...

Νίκος Καρέλης – Παναθηναϊκός: Φλερτ που μοιάζει στο άκουσμα του ταιριαστό. Ο Παναθηναϊκός έχει απόλυτη ανάγκη εμπειρίας, ταχύτητας και αποτελεσματικότητας στην επίθεση, ο Νίκος Καρέλης ψάχνει εναγωνίως το restart και σίγουρα το περιβάλλον του «τριφυλλιού» - γνώριμου του έτσι κι αλλιώς -  μπορεί να του το προσφέρει.

Δεν το βρήκε στον ΠΑΟΚ, όπου… εξαφανίστηκε φέτος, αδυνατώντας να προσαρμοστεί στις συνθήκες, είτε… μονοπωλιακές (ελέω Πρίγιοβιτς) στο πρώτο μισό της σεζόν, είτε πολυάριθμες (Ακπομ, Σβιντέρσκι) μετά την αποχώρηση του «Πρίγιο».

Ξεκάθαρα, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κάνει χρήση της option αγοράς (1,5 εκατ.), επίσης σαφές  πως στην Γκενκ ο 27χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται. Πέρυσι, ανανέωσε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου μόνο και μόνο για να γίνει το deal (δανεισμός+option αγοράς) με τον ΠΑΟΚ.

Για να μπορέσει όμως ο Παναθηναϊκός, ο έστω και χωρίς μεταγραφικούς περιορισμούς Παναθηναϊκός εφόσον πάρει – όπως  φαίνεται – την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν να μπει σε ουσιαστικές συζητήσεις και επαφές με την πλευρά του Καρέλη (ο οποίος πέρυσι, προερχόμενος από καλά παιχνίδια και φίνις στη σεζόν δεν μπόρεσε να βρει καμία πρόταση, συνεπώς φέτος όπου είναι λίγο ως πολύ… αγνοούμενος, εννοείται πως θα δυσκολευτεί πάρα πολύ) θα πρέπει το «κοπέλι» να μείνει ελεύθερος από την Γκενκ.

Αλλιώς, δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό. Εννοείται πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αγοράσει τον Καρέλη, δανεισμός, πρακτικά δεν παίζει από την στιγμή που έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, οπότε η  μόνη δίοδος για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση είναι να αποδεσμευτεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Και φυσικά, να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του. Υπενθυμίζουμε πως στο μισθολογικό στάτους που θα αρχίσει να διαμορφώνεται από το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, τα περιθώρια για συμβόλαια είναι πολύ στενά. Όπως λέγεται, πάνω από 250.000 ευρώ δεν θα βρίσκεται να εισπράττει ποδοσφαιριστής που ανήκει στους «πράσινους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Αλέφαντος με ΠΑΟΚ - Απίστευτη ατάκα για... Μπίσεβαρ - "Σιγά τον σίφουνα ο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags