Facebook Pixel Sportdog.gr | Επική ανατροπή με μυθικό Ρονάλντο - Απέκλεισε... μόνος του την Ατλέτικο ο παικταράς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-03-12 23:53:00

Επική ανατροπή με μυθικό Ρονάλντο - Απέκλεισε... μόνος του την Ατλέτικο ο παικταράς! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Επική ανατροπή με μυθικό Ρονάλντο - Απέκλεισε... μόνος του την Ατλέτικο ο παικταράς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους "8" με ανατροπή (3-0) η Γιούβε, "πάρτι" με 7-0 η Σίτι!

Champions League: Απίστευτα πράγματα έγιναν και απόψε στη φάση των 16, με τη Γιουβέντους να παίρνει μια επική πρόκριση επί της Ατλέτικο. Οι Ιταλοί ανέτρεψαν τον 0-2 του πρώτου αγώνα και πέρασαν στα προημιτελικά με 3-0 χάρη σε χατ τρικ του "διαστημικού" Κριστιάνο Ρονάλντο!

Άνετα στην επόμενη φάση πέρασε και η Μάντσεστερ Σίτι, που διέλυσε με 7-0 τη Σάλκε.

Το παιχνίδι το Τορίνο ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, στο οποίο έβαλε την υπογραφή του ο Πορτογάλος σταρ. Ο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε την υπέροχη σέντρα στου Μπερναντέσκι στο 27' και άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι. Η Ατλέτικο αντιστεκόταν σθεναρά, όμως την... πάτησε με τον ίδιο τρόπο στο 48'. Ο Ρονάλντο έκανε φοβερό άλμα έπειτα από σέντρα και με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας πέτυχε το 2-0, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα!

Ο Ρονάλντο έμελλε να ολοκληρώσει μια μυθική βραδιά για τον ίδιο στο 86', σημειώνοντας το "χρυσό" γκολ για την ομάδα του. Ο Μπερναντέσκι έκανε φοβερή ενέργεια και ανατράπηκε από τον Κορέα εντός περιοχής, με τον διαιτητή Κάιπερς να καταλογίζει πέναλτι. Ο Κριστιάνο ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Όμπλακ και ολοκλήρωσε μια τεράστια ανατροπή, στέλνοντας τη Γιουβέντους στους "8" και πέταξε εκτός την Ατλέτικο από τη διοργάνωση, της οποίας ο τελικός θα γίνει στη Μαδρίτη!

Στο έτερο ματς της βραδιάς, η Μάντσεστερ Σίτι έστησε... πάρτι κόντρα στη Σάλκε, την οποία συνέτριψε με 7-0 χαρη σε δύο γκολ του Αγκουέρο και από ένα των Σανέ, Στέρλινγκ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν και Ζεσούς.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags