13/03/19 - 10:26

Τα... έσπασαν με κορυφαίο άσο - Δεν τον θέλει ο Μαρτίνς - Παίρνει τρελά λεφτά - Εκεί πηγαίνει

Είναι οριστικό για top όνομα. Γιατί τον "τρώνε". Όλα στη φόρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα... έσπασαν με κορυφαίο άσο - Δεν τον θέλει ο Μαρτίνς - Παίρνει τρελά λεφτά - Εκεί πηγαίνει
22.071views 0shares

Ολυμπιακός - Μπίμπρας Νάτχο: Οι Ισραηλινοί και τα χθεσινά τους δημοσιεύματα αποκάλυψαν το θέμα που φαίνεται πως εγείρεται με την παραμονή του διεθνούς χαφ στο λιμάνι. Και, όπως δείχνουν τα πράγματα, χτύπησαν... κέντρο!

Το sportdog έψαξε την υπόθεση και αποκαλύπτει πως ουσιαστικά ο Ισραηλινός μέσος δεν υπολογίζεται από τους "ερυθρόλευκους" για την επόμενη σεζόν! Και, επίσης, πως τα... αισθήματα είναι αμοιβαία, αφού ούτε και ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του. 

Εξηγούμαστε. Η μέχρι στιγμής συνεργασία των δύο πλευρών δεν έχει εξελιχθεί όπως αναμένονταν. Ούτε ο παίκτης έχει δώσει τα όσα περίμεναν στον Ολυμπιακό, ούτε και ο έμπειρος μέσος έχει πάρει από τον Ολυμπιακό την εμπιστοσύνη που ο ίδιος προσδοκούσε με τον ερχομό του στην Ελλάδα.

Οπότε, οι "ερυθρόλευκοι" είναι λογικό να μην μπορούν να συνεχίσουν να δίνουν 900.000 ευρώ σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν λογίζεται στα βασικά πλάνα ούτε του Πέδρο Μαρτίνς ούτε και κανενός εκ των επιτελών του αγωνιστικού σχεδιασμού τους.

Από την άλλη, και ο ίδιος ο παίκτης, είναι επίσης λογικό πως έχοντας απογοητευτεί από την ελάχιστη συμμετοχή του (σε ρόλο βασικού) στον Ολυμπιακό, στα 31 του μόλις, να αναζητά αλλού ποδοσφαιρική στέγη, όπου θα μπορέσει να παίξει περισσότερο.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του Ολυμπμιακού, ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός συναινετικού διαζυγίου, αφού είναι προφανές και το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος πως ο... γάμος δεν τσούλησε. Και ήδη, έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες την αναζήτηση νέας ομάδας.

Όχι στη Ρωσία -έχουν δίκιο οι συμπατριώτες του, δεν επιθυμεί την επιστροφή εκεί- χωρίς μάλιστα να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το οικονομικό ως κριτήριο για την επιλογή της νέας του ομάδας, αλλά το βασικό του ζητούμενο είναι ο χρόνος συμμετοχής και να λογίζεται βασικό στέλεχος. Κάτι που δεν κατάφερε να πετύχει στον Πειραιά και δεν διαφαίνεται η παραμικρή ένδειξη πως αυτό θα άλλαζε και την επόμενη σεζόν, στην οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Συνεπώς, είναι απολύτως φυσιολογικό οι δύο πλευρές να καταλήξουν (αν δεν έχουν καταλήξει ήδη…) σε μια κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Πανικός" στον Πειραιά: Τους... τρέλανε όλους ο Κόκκαλης!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ