Facebook Pixel Oλυμπιακός - Λόρις Κάριους: "Κάνει συνέχεια γκέλες - Του την έπεσαν όλοι - Τα βάζει μόνος του"!
| 2019-03-15 14:27:00

Τρελό "κράξιμο" για στόχο Ολυμπιακού: "Συνέχεια γκέλες - Του την πέφτουν όλοι - Τα βάζει μόνος του"!

του Γιώργου Κτενά
Τρελό "κράξιμο" για στόχο Ολυμπιακού: "Συνέχεια γκέλες - Του την πέφτουν όλοι - Τα βάζει μόνος του"!

"Δε γίνεται να τον πάρουν. Θα παίξουν προκριματικά με αυτόν;".

Με τον Ολυμπιακό συνδέθηκε το όνομα του Λόρις Κάριους, Γερμανού τερματοφύλακα της Λίβερπουλ που αγωνίζεται φέτος με τη μορφή δανεισμού στη Μπεσίκτας, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Θοδωρή Χρονόπουλο, άριστο γνώστη του τουρκικού ποδοσφαίρου, που έχει ξεκάθαρη εικόνα για τη φετινή παρουσία του Κάριους και μάθαμε τα... χειρότερα!

"Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Επειδή είχε πάει αργά στην Μπεσίκτας το περασμένο καλοκαίρι, έκανε αρκετές γκέλες στο ξεκίνημα. Λίγο η στήριξη του προπονητή, λίγο το γεγονός ότι είχε έρθει με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ (άρα είχε καλή φήμη), τον κράτησαν στην 11άδα γι' αυτούς και μόνο τους λόγους", ήταν το αρχικό σχόλιο του Θ. Χρονόπουλου στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:
"Έκανε κάποια καλά παιχνίδια στη συνέχεια και κάποιες καλές επεμβάσεις και φάνηκε ότι στρώνει το πράγμα, βρήκε κάπως την ηρεμία του. Δέχτηκε κριτική από ΜΜΕ, από παλαίμαχους της ομάδας που έκαναν εναντίον του δηλώσεις, αλλά είναι γεγονός ότι εκεί που κάνει κάποια καλά παιχνίδια, μετά ξαναγυρνάει στις γκέλες. Δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς ιδιαίτερα".



Είναι τερματοφύλακας που έχει εύκολη την γκέλα δηλαδή;

"Δείχνει ασταθής. Κι από τη στιγμή που δεν είναι σταθερός, δεν μπορείς να πεις ότι θα έχει κάποια ομάδα ήσυχο το κεφάλι της πίσω ότι δεν θα δεχτεί γκολ. Είναι και ζήτημα άμυνας αυτό που συμβαίνει φέτος στην Μπεσίκτας, καθώς ειδικά από τα τέλη Δεκέμβρη και μετά η ομάδα έχασε και τον Πέπε, που ήταν αξιόπιστη λύση. Αλλά τα περισσότερα γκολ που έχει δεχθεί φέτος, τα έβαλε μόνος του. Είτε με την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του είτε με εξόδους χωρίς σκοπό. Έχει ευθύνη και η άμυνα της Μπεσίκτας, αλλά έχει κάνει και αυτός αρκετά λάθη".

Θεωρείς ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού;

"Στο δικό μου μυαλό ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να πάρει έναν τέτοιο τερματοφύλακα. Εγώ δεν τον εμπιστεύομαι, δεν θα έλεγα ότι είναι μια καλή περίπτωση. Ειδικά φέτος που ο Ολυμπιακός θα είναι στα προκριματικά το καλοκαίρι και εκεί τα λάθη στοιχίζουν. Δεν είναι αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός, υπάρχουν άλλες λύσεις που είναι πιο προσιτές οικονομικά και μπορούν να έχουν καλύτερη απόδοση". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ολυμπιακός; Φοράει πολύ βαριά φανέλα ο Σα - Ανακοινώθηκε τεράστια... μεταγραφάρα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags