Facebook Pixel Γιάννης Κομπότης - Φώτης Ιωαννίδης: Ανανέωσε με Λεβαδειακό, τον θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός!
| 2019-03-15 20:30:00

Τους τρέλανε όλους ο Κομποτης - Τρομερό deal και... χουνέρι - Άφωνοι οι μεγάλοι της Superleague!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τους τρέλανε όλους ο Κομποτης - Τρομερό deal και... χουνέρι - Άφωνοι οι μεγάλοι της Superleague!

Πού "στέλνει" τον killer; Μάθε... μπαλιτσα από τον πρόεδρο! 

Γιάννης Κομπότης - Φώτης Ιωαννίδης: Εδώ και καιρό, το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη, πρωταγωνιστεί στη μεταγραφική επικαιρότητα. Λογικό, αφού μιλάμε για 19χρονο επιθετικό, ο οποίος στο διάστημα που έχει πατήσει το πόδι του στα γήπεδα της Super League δείχνει ποδοσφαιριστής με προοπτική, αδιαμφισβήτητο ταλέντο και δυναμική.

Κατά καιρούς λοιπόν, έχουν διαρρεύσει σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, να είναι – το τελευταίο όλων – προ των πυλών του Ολυμπιακού. Με τον Γιάννη Κομπότη όμως, τον ισχυρό άνδρα του Λεβαδειακού, κανείς δεν μπορεί να είναι ποτέ σίγουρος για το (οποιοδήποτε) τελικό αποτέλεσμα.

Ετσι, σήμερα, τελείως ξαφνικά και αναπάντεχα, οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του Ιωαννίδη ως το καλοκαίρι του 2022! Προφανώς, «δένοντας» τον στην Λειβαδιά, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Κομπότη να… μεγιστοποιήσει το μεταγραφικό σούσουρου για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, προσδοκώντας συνεπώς ολοένα και μεγαλύτερο αντίτιμο.

Και γιατί όχι, να «ανοίξει» το παιχνίδι ακόμη περισσότερο, αφού η επερχόμενη συμμετοχή του στις αναμετρήσεις της εθνικής Νέων στο Elite Round των προκριματικών του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στην Αγγλία, ίσως σταθεί ικανή να γίνει αυτό το μεγάλο εντός συνόρων ενδιαφέρον για τον Ιωαννίδη και… διεθνές. Και έτσι, να αυξάνεται το ποσό προς μεγάλη ικανοποίηση του Γιάννη Κομπότη, ο οποίος προφανώς, πάντα, θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο, ειδικά στα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανο κόλπο από ΠΑΟ, κλέβει φορ-κανόνι από Σούπερ Λιγκ - Θα... τρελάνει ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags