Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Είναι για καλό των Ερυθρόλευκων η κλήση στην Εθνική Πορτογαλίας;
| 2019-03-16 11:00:00

Τρελό "χουνέρι" στον Ολυμπιακό: Πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τινάζει στον αέρα του "κλεισμένου"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό "χουνέρι" στον Ολυμπιακό: Πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τινάζει στον αέρα του "κλεισμένου"!

Απρόσμενη εξέλιξη-φωτιά στο λιμάνι."Μεταγραφή" που αλλάζει τα πάντα.

Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Είναι για καλό των Ερυθρόλευκων η κλήση στην Εθνική Πορτογαλίας;

Πρώτον, αν δεν τραυματίζονταν ο Αντονι Λόπες, ο τερματοφύλακας της Λιόν, στη ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα, ο Ζοσέ Σα δεν θα βρίσκονταν στην τελική αποστολή του Φερνάντο Σάντος για τα πρώτα παιχνίδια της Πορτογαλίας στα προκριματικά του Euro 2020. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Στον πάγκο! Το έχει πάρει απόφαση ο Μαρτίνς για τον παιχταρά - Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο...

Δεύτερο, για να μην τα ξαναλέμε, δεν υπάρχει αυτό που άπαντες εδώ χαρακτήρισαν «προ-επιλογή». Δεν ισχύει, δεν υφίσταται, η διαδικασία είναι τελείως διαφορετική και δεν έχει να κάνει με τίποτα το επίσημο ή έστω υπαρκτό. Απλή ενημέρωση, ανεπίσημη, προθέσεων.

Τρίτον. Το δεδομένο είναι πως ο Σα πλέον επιστρέφει στην αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης. Και αυτό, μάλλον δεν είναι καλό για την προσπάθεια αγοράς του από τον Ολυμπιακό. Η φετινή του, πολύ καλή, εικόνα με τους «ερυθρόλευκους» έχει απτή ανταπόκριση και επιβράβευση και προφανώς, αυτό, μπορεί να προσελκύσει πρόσθετο ενδιαφέρον.

Η, διαφορετικά, να κάνει την Πόρτο να δει το όλο θέμα υπό άλλο πρίσμα. Μήπως δηλαδή μπορεί να βρει καλύτερες προτάσεις από τα 2 εκατ. ευρώ που είναι η option αγοράς του Ολυμπιακού. Η, ακόμη και ο ίδιος ο Σα να έχει στα χέρια του ή να περιμένει, μέσω και αυτής της επιστροφής του στην εθνική Πορτογαλίας, κάτι πιο γκλαμουράτο από καλύτερο του ελληνικού πρωτάθλημα.

Οπως και να ‘χει, η υπόθεση του Σα φαίνεται πως τραβάει για τους «ερυθρόλευκους» και σίγουρα δεν μοιάζει να είναι τόσο απλή όσο το να «πληρώνουμε τη ρήτρα και τον αγοράζουμε»…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags