Facebook Pixel Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2-1
Ποδόσφαιρο
| 2019-03-16 23:57:00

Αποκλεισμός-σοκ για Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο, γλίτωσε με ανατροπή το κάζο η Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκλεισμός-σοκ για Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο, γλίτωσε με ανατροπή το κάζο η Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γούλβς νίκησε 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέρασε στα ημιτελικά.

Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά τη Λίβερπουλ που απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο, η Γουλβς πέταξε εκτός Κυπέλλου Αγγλίας και τη Μάντσεστερ Γιουνάιντας, την οποία νίκησε με 2-1 και πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «λύκοι», που πραγματοποιούν καλή πορεία και στην Premier League, «χτύπησαν» δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο και με τα τέρματα των Ραούλ Χιμένες (70΄) και Ντιόγκο Ζότα (76΄) θριάμβευσαν με 2-1 και εξασφάλισαν θέση στην τετράδα, για πρώτη φορά από το 1998. Οι «μπέμπηδες», που απλά μείωσαν στην εκπνοή του αγώνα με τον Ράσφορντ, χάνουν έναν σημαντικό φετινό στόχο και πλέον επικεντρώνονται στα προημιτελικά του Champions League με την Μπαρτσελόνα, αλλά και στη μάχη για την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε να χάνει με 2-0 μέσα στην έδρα της Σουόνσι στο ημίχρονο, αλλά κατάφερε μέσα σε 20 λεπτά να πετύχει τρία (2-3) και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «κύκνοι» προηγήθηκαν 2-0, με πέναλτι του Γκράιμς (20΄) και γκολ του Τσελίνα (29΄), και… άντεξαν ως το 69΄.Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε το αναμενόμενο rotation στην ενδεκάδα, αλλά επιστράτευσε Στέρλινγκ και Αγκουέρο και είδε την ομάδα του να “γυρίζει” το ματς. Ο Μπερνάρντο Σίλβα μείωσε σε 2-1 στο 69΄, ενώ στο 78′ το αυτογκόλ του Νόρντφελτ (η μπάλα βρήκε στην πλάτη του τερματοφύλακα της Σουόνσι μετά από άστοχο πέναλτι του Αγκουέρο) έφερε το ματς στα ίσα. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 88′ από το τέρπα του αργεντινού επιθετικού.

Επίσης, την πρόκριση πανηγύρισε και η Γουότφορντ που επικράτησε 2-1 της Κρίσταλ Πάλας και εξασφάλισε μία θέση στην τετράδα. Ο Καπού στο 27΄ και ο Γκρέι στο 79΄ πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μπατσουαγί στο 62΄. Ο Χοσέ Χολέμπας ήταν βασικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μασίνα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags