Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Εισβολή οπαδών στο γήπεδο και επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-03-17 19:11:00

Χαμός στο ΟΑΚΑ - "Ντου" οπαδών στον πάγκο του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός στο ΟΑΚΑ - "Ντου" οπαδών στον πάγκο του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο σκηνικό στο ντέρμπι, μόλις στο 5ο λεπτό!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το ντέρμπι, αφού μόλις στο 5ο λεπτό υπήρξε διακοπή μετά από εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οπαδοί του Τριφυλλιού κατέβηκαν από τις εξέδρες, έφτασαν μέχρι τον μικρό πάγκο όπου κάθονταν στελέχη του Ολυμπιακού και "χειροδίκησαν" κατά μελών της "ερυθρόλευκης" αποστολής. Μεταξύ αυτών που δέχθηκαν επίθεση φέρεται να ήταν και ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς.

Πάντως, οι διοικούντες των Πειραιωτών διέψευσαν το εν λόγω ρεπορτάζ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν υπάρχει καμία χειροδικία εις βάρος του Κώστα Καραπαπά. Δεν ήταν καν στο σημείο, όπως ακούγεται στη live μετάδοση της ΕΡΤ...".

Αμέσως μετά το "ντου" των οπαδών, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν έξαλλοι, με τον τον Φρανσουά Μοντεστό να ζητά τη διακοπή της αναμέτρησης!

Ο Γερμανός ρέφερι, Μάρκο Φριτς, διέκοψε προσωρινά το ντέρμπι. Μετα από διαβουλεύσεις του διαιτητών με τους ανθρώπους των δύο ομάδων, το παιχνίδι οποίο άρχισε μετά από περίπου οκτώ λεπτά.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της διακοπής:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags