Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οριστική διακοπή στο 70’
| 2019-03-17 21:24:00

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι! Βγήκε ο διαιτητής στο γήπεδο - Γιατί δεν ξανάρχισε το παιχνίδι

Sportdog Team
Οριστική διακοπή στο ντέρμπι! Βγήκε ο διαιτητής στο γήπεδο - Γιατί δεν ξανάρχισε το παιχνίδι

Τέλος στο ματς μετά από 70 λεπτά αγώνα.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού ο διαιτητής Μάρκο Φριτζ, αποφάσισε να προχωρήσει σε οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Το ματς διεκόπη στο 70ό λεπτό εξαιτίας συγκρούσεων οπαδών με την Αστυνομία, που οδήγησε σε ρίψη χημικών και κατέστησε την ατμόσφαιρα αποπνικτική και απαγορευτική για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν και οι συγκρούσεις έξω από το γήπεδο έλαβαν τέλος, οι διαιτητές βγήκαν στον αγωνιστικό για να τον επιθεωρήσουν και να αποφασιστεί εάν μπορεί να συνεχιστεί το ματς.

Κατόπιν διαβουλεύσεων, ο κ. Φριτζ αποφάσισε τη διακοπή της αναμέτρησης και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια μαζί με τους βοηθούς του.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, η απόφαση του Γερμανού ρέφερι είχε να κάνει με το ότι δεν εκκενώθηκαν πλήρως οι εξέδρες, αφού κάποιοι φίλαθλοι είχαν παραμείνει στο γήπεδο.

Όπως υποστήριξαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ σε νεότερο ρεπορτάζ, ο κ. Φριτζ αποφάσισε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης λόγω της μη ύπαρξης ασφαλών συνθηκών για τη συνέχισή της.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags