Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Καραπαπάς: «Θέλαμε να συνεχιστεί το ματς - Τα καλά του ποδοσφαίρου της εξυγίανσης»!
| 2019-03-17 22:08:00

Καραπαπάς: «Θέλαμε να συνεχιστεί το ματς - Είδαν το μαχαίρι μπροστά τους»!

Sportdog Team
Καραπαπάς: «Θέλαμε να συνεχιστεί το ματς - Είδαν το μαχαίρι μπροστά τους»!

Όσα δήλωσε μετά την οριστική διακοπή του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το ντέρμπι των αιωνίων διακόπηκε στο 70' και δεν συνεχίστηκε ποτέ, λόγω της εισβολής των οπαδών του Τριφυλλιού στον αγωνιστικό χώρο και ο διευθυντής επικοινωνίας των Ερυθρόλευκων, Κώστας Καραπαπάς τόνισε ότι η ομάδα του ήθελε να συνεχιστεί κανονικά η αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

"Εμείς θέλαμε να συνεχιστεί το ματς. Θέλαμε να συνεχίσουμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, αλλά όπως καταλαβαίνετε με αυτές τις συνθήκες ήταν αδύνατον. Δυστυχώς αυτά είναι τα καλά της εξυγίανσης.

Φαντάζομαι ότι κανένας δεν είναι υπερήφανος γι' αυτά που είδε. Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί από το τρίτο λεπτό όταν έγινε η εισβολή στον πάγκο του Ολυμπιακού κι απειλήθηκαν ποδοσφαιριστές μας. Αυτά είναι τα καλά της εξυγίανσης", υποστήριξε αρχικά ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα όσα έλεγαν από τον πάγκο του Ολυμπιακού για τον οπαδό - εισβολέα που έφερε μαχαίρι στο πρώτο "ντου" που έγινε στο 5ο λεπτό του αγώνα.

"Δεν είναι πληροφορία, οι άνθρωποι ήταν εκεί και το είδαν το μαχαίρι μπροστά τους. Διαφορετικό να υπάρχει μια πληροφορία και διαφορετικό να το βλέπεις μπροστά σου", υποστήριξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags