Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Παραμένει για τη νέα χρονιά, τρέχει ο σχεδιασμός
| 2019-03-18 12:23:00

Βγήκε είδηση για Ολυμπιακό μετά το ΟΑΚΑ - Οριστική απόφαση - Σύσκεψη με Μαρινάκη - Εξελίξεις-φωτιά

του Παναγιώτη Νικολάου
Βγήκε είδηση για Ολυμπιακό μετά το ΟΑΚΑ - Οριστική απόφαση - Σύσκεψη με Μαρινάκη - Εξελίξεις-φωτιά

Ποιος κέρδισε το στοίχημα; Tρέχουν τώρα στο λιμάνι, όλα στο τραπέζι.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πέρασε και αυτό. Όπως πέρασε. Με ό,τι συνοδεύτηκε εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτό όμως που καθορίζει το μέλλον μιας ομάδας είναι η εικόνα της στο γήπεδο. Και αυτή, για τους Πειραιώτες στο διάστημα που παίχτηκε ποδόσφαιρο χθες στο ντέρμπι, ήταν και η τελεσίδικη ψήφος εμπιστοσύνης στον προπονητή.

Οι "ερυθρόλευκο" μπορεί να ζορίστηκαν, ειδικά στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, αλλά σταδιακά επέβαλλαν την ποιοτική τους ανωτερότητα. Ακόμη και στο διάστημα που ο Παναθηναϊκός τους στρίμωξε, ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες και τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ.

Ο Πορτογάλος το κέρδισε το στοίχημα. Μπορεί και ο ίδιος να ήταν άκρως απογοητευμένος από όσα έζησε στο γήπεδο -δεν το έχει ξαναζήσει εννοείται στην προπονητική του καριέρα- ήταν όμως από την άλλη, πολύ ικανοποιημένος από την προσαρμογή των παικτών του, από την ωριμότητα που έδειξαν στο παιχνίδι και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν, σταδιακά, τις συνθήκες του.

Πλέον, δεν τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτησης του Πέδρο Μαρτίνς (τουλάχιστον για το υπόλοιπο της σεζόν). Εστω και αν υπήρξαν πολλά και σοβαρά θέματα τον τελευταίο 1,5 μήνα, το... αυτονόητο για πολλούς έγινε και έτσι, ο Πορτογάλος θα βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού και στην πρώτη της επόμενης χρονιάς.

Ο σχεδιασμός μάλιστα, με τα πάντα ουσιαστικά να έχουν κριθεί πλέον και όλα τα τεστ που είχαν τεθεί το τελευταίο διάστημα να ολοκληρώνονται μετά το χθεσινό ντέρμπι, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα. Οι πρώτες συζητήσεις για το πώς θα κινηθούν οι "ερυθρόλευκοι" εν όψει της νέας χρονιάς, αναμένονται άμεσα, μεταξύ προπονητή και διοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής θα θεσπιστεί το πλάνο που θα προβλέπει αποχωρήσεις, προσθήκες, με... ταυτοποίηση στόχων και θέσεων, ανανεώσεις, αλλά και αναπροσαρμογή ρόλων εντός και γύρω της ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό ξέσπασμα Αλέφαντου: "Επεισόδια της πλάκας - Ήταν απαράδεκτο - Αν είστε μάγκες να πάτε στη..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags