Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Έφυγα με Σισέ και Καρακούνη γιατί..."
| 2019-03-18 15:51:00

"Έφυγα με Σισέ και Καραγκούνη γιατί... - Κουράστηκαν μετά το νταμπλ - Θα τους είχαμε ισοφαρίσει"

του Γιώργου Κτενά
"Έφυγα με Σισέ και Καραγκούνη γιατί... - Κουράστηκαν μετά το νταμπλ - Θα τους είχαμε ισοφαρίσει"

Ο Αντώνης Πετρόπουλος στο sportdog. Συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Στα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Αντώνης Πετρόπουλος, που παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι από τα επίσημα του γηπέδου, παρέα με τους Τζιμπρίλ Σισέ και Γιώργο Καραγκούνη.

Αναφέρθηκε στους οπαδούς που έχουν κουραστεί όλα αυτά τα χρόνια με την κατάσταση που υπάρχει στον σύλλογο, στις συζητήσεις που έκανε με τους δύο πρώην συμπαίκτες του, αλλά και στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

"Έχω ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις όταν ήμουν κι εγώ στον Παναθηναϊκό, τόσο στο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και εναντίον του Ολυμπιακού μετά από ένα γκολ που είχε πετύχει ο Αμπντούν. Είναι θλιβερά αυτά τα γεγονότα, αλλά φαίνεται ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πολύ επηρεασμένος, κουρασμένος. Ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια με τον Δώνη και τα νέα παιδιά, αλλά η πίεση είναι τεράστια και η ομάδα πρέπει να στηριχτεί. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια επεισόδια και η Πολιτεία χρειάζεται να λάβει τα μέτρα της", ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντώνη Πετρόπουλου στο sportdog.

Πώς ζήσατε όλη αυτή την κατάσταση στο γήπεδο χθες;

"Δεν είναι ευχάριστα για κανέναν όσα είδαμε. Βέβαια, εγώ αρχικά είχα χαρεί γιατί είδα πάρα πολλά παιδιά με τους γονείς τους, ήταν πολύ καλό το κλίμα στην αρχή, γιατί υπήρχε και η βράβευση του Τζιμπρίλ. Εντάξει, όσα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν θλιβερά, ο κόσμος του Παναθηναϊκού από το νταμπλ που είχαμε πάρει και μετά είναι κουρασμένος".

Παρακολουθήσατε το παιχνίδι παρέα με τους Σισέ και Καραγκούνη - Ποια ήταν τα δικά τους σχόλια, τι συζητούσατε;

"Παρακολούθησα το παιχνίδι με τον Καραγκούνη και τον Σισέ. Όταν άρχισαν τα επεισόδια και έπεσαν τα δακρυγόνα, δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Συζητούσαμε ότι δεν μπορεί να συμβαίνει σε ένα γήπεδο κάτι τέτοιο και αποφασίσαμε να φύγουμε. Ειδικά σε έναν παιχνίδι όπως είναι το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο οποίο θέλαμε να δούμε ποδόσφαιρο. Πάντως τόσο ο Γιώργος Καραγκούνης όσο και ο Σισέ, στην κουβέντα που κάναμε, ήταν επηρεασμένοι από προβλήματα του Παναθηναϊκού. Στην Ελλάδα όμως δεν προστατεύουμε τον προϊόν του ποδοσφαίρου, αυτό συζητούσαμε χθες".



Θεωρείτε ότι θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους τόσο οι ομάδες όσο και, κυρίως, η Πολιτεία για να αποφευχθούν τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα;

"Αυτή η κατάσταση είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Τα ίδια έχουμε και σε άλλες ομάδες, δεν αποτελούν παράσημο για την Ελλάδα όλα αυτά που συμβαίνουν. Ήδη έχουμε ξένους διαιτητές για να αποφεύγουμε τα προβλήματα, σε λίγο θα παίζουμε τους αγώνες στο εξωτερικό! Η Εθνική, για παράδειγμα, ήταν σε υψηλότερο επίπεδο πριν από μερικά χρόνια, ενώ τώρα δεν είναι. Άλλα πρωταθλήματα που δεν έχουν το δικό μας ταλέντο στην μπάλα, είναι πιο ανταγωνιστικά γιατί είναι προστατευμένα. Εμείς αντί να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός, κάνουμε προς τα πίσω". 

Σε μια χρονιά που υπήρξε μια διαδικασία συσπείρωσης, με νέα παιδιά και τους Δώνη-Νταμπίζα σε πρώτο πλάνο, μπορεί το χθεσινό επεισόδιο να αποτελέσει πισωγύρισμα;

"Με τον Δώνη και τον Νταμπίζα ο Παναθηναϊκός είχε βελτίωση, στην ομάδα υπάρχει ταλέντο και κατάφεραν να το συσπειρώσουν και να προκύψουν σημάδια βελτίωσης. Αλλά θεωρώ ότι η λύση για την ομάδα θα αργήσει πολύ να βρεθεί. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι διχασμένος. Οι άνθρωποι που βρίσκονται τώρα στον σύλλογο προσπαθούν να μην επηρεάζεται το αγωνιστικό τμήμα, αλλά πώς είναι δυνατόν να μην επηρεάζονται με όλα όσα συμβαίνουν; Φυσικά υπάρχει επόμενη μέρα για τον σύλλογο, τον χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, εμείς που έχουμε βιώσει μεγάλες συγκινήσεις με τη φανέλα του συλλόγου, λυπόμαστε πολύ για όσα συμβαίνουν. Και αναφέρομαι σε παίκτες όπως ο Καραγκούνης και ο Σισέ, που έχουν παίξει σε πιο υψηλό επίπεδο από εμένα".

Έχετε τη διάθεση να μιλήσουμε και για το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο μοιραία έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μετά τα επεισόδια;

"Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, έκανε μία-δύο φάσεις ο Ολυμπιακός, και ο Παναθηναϊκός γινόταν απειλητικός από τα πλάγια. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε την ισοφάριση αλλά έγινε η διακοπή. Ξέρετε, είναι δύσκολο να παίζει μπάλα ένας ποδοσφαιριστής και να υπάρχει αναβρασμός από οπαδούς που είναι έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός πίεζε και αν δεν είχε διακοπεί το ματς, πιστεύω ότι θα μπορούσε να είχε σκοράρει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιο -6; Αυτή είναι καταστροφή - Γυρίζει χρόνια πίσω - "Διώχνουν" Δώνη, Νταμπίζα - Στον αέρα αστέρια


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags