Facebook Pixel ΑΕΚ: Μπάχαλο με Μάνταλο και Εθνική Ελλάδας
| 2019-03-18 23:06:00

Απίστευτο μπάχαλο με Μάνταλο - Τι "έκρυψαν"; - Γι’ αυτό τον "έκοψαν" - Τρελάθηκε;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτο μπάχαλο με Μάνταλο - Τι "έκρυψαν"; - Γι’ αυτό τον "έκοψαν" - Τρελάθηκε;

Φοβερά πράγματα με τον Έλληνα άσο. Διάβασε να κουφαθείς!

Το… αυτονόητο τελικά επιβεβαιώθηκε. Ο Πέτρος Μάνταλος εντάχθηκε στις υποχρεώσεις της Εθνικής, αμέσως ενημέρωσε για τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει και αφού εξετάστηκε από τον γιατρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επιστρέφει στην ΑΕΚ.

Γιατί όλο αυτό αναρωτιόμαστε εμείς. Από την περασμένη εβδομάδα, άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν ενημερώσει, ανεπισήμως μεν, αλλά σίγουρα όχι αναρμοδίως, πως ο Μάνταλος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που θα τον κρατούσε εκτός δράσης και από τα δύο παιχνίδια της Εθνικής.

Η απάντηση των ανθρώπων της Εθνικής ήταν η φυσιολογική. Πως ενώ δηλαδή η ίδια η ομάδα δεν έχει ανακοινώσει πως ο ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας, δεν μπορούσε να γίνει κάτι. Κανονικά η κλήση και από εκεί και πέρα, τα… προβλεπόμενα (που έγιναν σήμερα).

Το ερώτημα είναι γιατί στην ΑΕΚ, ενώ γνωρίζουν για περίπου μια εβδομάδα (και μπορεί παραπάνω) πως ο Μάνταλος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, κάτι που σημαίνει απουσία για 1-2 εβδομάδες, δεν φρόντισαν αφενός να το δημοσιοποιήσουν, κάνοντας απλώς λόγο για «αιμάτωμα», που το μόνο που υποχρεώνει τον αρχηγό της ΑΕΚ είναι σε προσοχή και σε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να μην «επιβαρυνθεί το πρόβλημα του»; Και έτσι,  έβαλαν και τον ποδοσφαιριστή και σε μια τελείως αχρείαστη διαδικασία.

Αφετέρου, για όλ’ αυτά, ο ίδιος ο Μάνταλος τι έλεγε από την αρχή της πληροφόρησης για το ακριβές πρόβλημα του, αλλά και για τον τρόπο που το χειρίστηκε (το όλο θέμα) η ΑΕΚ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags