Facebook Pixel Νεμάνια Ραντόγια - ΑΕΚ: Δε θέλει Ελλάδα ο παικταράς - Ούτε τώρα στα κιτρινόμαυρα;
| 2019-03-19 18:04:00

Έσκασε... απαγορευτικό στην ΑΕΚ - Δε θέλει Ελλάδα ο παικταράς - Ούτε τώρα στα κιτρινόμαυρα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έσκασε... απαγορευτικό στην ΑΕΚ - Δε θέλει Ελλάδα ο παικταράς - Ούτε τώρα στα κιτρινόμαυρα;

Δεν... ψήνεται για Superleague και "τρελαίνει" την Ένωση.

Νεμάνια Ραντόγια - ΑΕΚ: Το περασμένο καλοκαίρι ο σχεδιασμός της ΑΕΚ ήταν να αποκτηθεί μαζί με τον Κρστίσιτς. Για την ακρίβεια, το όνομα του Νεμάνια Ραντόγια ήταν ψηλότερα στην ιεράρχηση των απερχόμενων πρωταθλητών από αυτό του πρώην μέσου του Ερυθρού Αστέρα.

Η Ενωση κινήθηκε, έφτασε σε συμφωνία με τη Θέλτα για την παραχώρηση του Σέρβου μέσου, ωστόσο ο ίδιος ήταν ανένδοτος αναφορικά με το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα. Και αυτό, γνωρίζοντας πως δεν υπολογίζεται από τους Γαλιθιάνους, προτιμώντας μάλιστα να ολοκληρώσει τη φετινή χρονιά, ώστε στο τέλος της, μένοντας ελεύθερος αν δεν κατάφερνε να αλλάξει την κατάσταση στο Βίγκο, να επέλεγε ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτό τελικά, δεν έγινε. Ο Ραντόγια δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος στην Πριμέρα, δεν έχει ούτε ένα δευτερόλεπτο συμμετοχής σε κανένα παιχνίδι, οποιασδήποτε διοργάνωσης, της Θέλτα και απλώς περιμένει την ολοκλήρωση του συμβολαίου του για να φύγει.

Σήμερα, δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου θέλουν την ΑΕΚ να επανέρχεται, προσδοκώντας να αξιοποιήσει το διάστημα του αγωνιστικού του παραγκωνισμού. Ο sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως η άποψη του 26χρονου μέσου δεν έχει αλλάξει. 

Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα (όχι συγκεκριμένα στην ΑΕΚ), αφού θεωρεί πως μπορεί να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο. Και αυτό παρότι έκανε την επιλογή να παραμείνει στο Βίγκο, γνωρίζοντας πως υπήρχε ο σοβαρός κίνδυνος να χάσει ουσιαστικά την χρονιά (όπως και έγινε), προτιμώντας να παίξει το «χαρτί» της ελευθερίας του και να αποφασίσει ο ίδιος για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Οπότε, δεν φαίνεται πουθενά, ακόμη και από την πρώτη, απλή ανάγνωση των δεδομένων (πόσο μάλλον από την στιγμή που υπάρχουν και σχετικές πληροφορίες) πως έχει διαφοροποιηθεί κάτι στην στάση του που να αυξάνει τις πιθανότητες της ΑΕΚ να πετύχει αυτό που δεν μπόρεσε το περασμένο καλοκαίρι.  Ακόμη μάλιστα και η αναφορά των ομάδων που φέρονται να ενδιαφέρονται για την υπογραφή του Ραντόγια (Μπέτις, Φιορεντίνα, ΣΠΑΛ), ενισχύει το… απαγορευτικό που παραμένει για την Ενωση και την όποια προσπάθεια της να δελεάσει τον διεθνή Σέρβο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Ο Θανάσης "κλέβει" το μεγαλύτερο αστέρι του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags