Facebook Pixel ΑΕΚ - Άλεφ: Θα τον κάνει... Λιβάγια ο Τίγρης;
| 2019-03-20 12:57:00

Διπλή "χυλόπιτα" στην ΑΕΚ - Έτσι χάνει την "καψούρα" του Χιμένεθ - Θα τον κάνει... Λιβάγια ο Τίγρης;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Διπλή "χυλόπιτα" στην ΑΕΚ - Έτσι χάνει την "καψούρα" του Χιμένεθ - Θα τον κάνει... Λιβάγια ο Τίγρης;

Τρελά λεφτά για τον "βαρβάτο". Δεν κάνουν πίσω. Τον ξεχνάει;

Τις τελευταίες μέρες, το όνομα του Αλεφ βρίσκεται ψηλά στην ειδησεογραφία της ΑΕΚ. Φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος μέσος, μετά τον Μαρίνο Ουζουνίδη (με πολλές προσπάθειες είναι η αλήθεια) έχει κερδίσει και τον Μανόλο Χιμένεθ και έτσι, το θέμα της παραμονής του στο ρόστερ, συντηρείται.

Η ΑΕΚ, εν όψει καλοκαιριού, θέλει τουλάχιστον έναν "βαρβάτο" κεντρικό μέσο, που θα πλαισιώσει την τριάδα Σιμόες, Γαλανόπουλου, Κρστίσιτς. Θα είναι αυτός ο Αλεφ; Δύσκολο λέμε (και επιμένουμε, αφού το είχαμε επισημάνει από πολύ νωρίς στη σεζόν).

Η Ενωση δύο φορές στο παρελθόν, στα μέσα φθινοπώρου και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ρώτησε (μέσω τρίτων) την Μπράγκα για το κατά πόσον είναι διατεθειμένη να συζητήσει τη μείωση του buy-out του Βραζιλιάνου, που ανέρχεται στο 1,8 εκατ. ευρώ.

Η απάντηση των "αρσεναλίστας", και στις δύο κρούσεις, δεν επιτρέπει ιδιαίτερα περιθώρια αισιοδοξίας, αφού παραμένουν κάθετοι να ζητάνε τα συμφωνηθέντα και μάλιστα, να επισημαίνουν, πως αν δεν υπάρχει διάθεση αγοράς με το συγκεκριμένο ποσό εκ μέρους της ελληνικής ομάδας, δεν έχουν καμία πρόθεση να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο, αφού σκοπός τους είναι να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της προετοιμασίας προκειμένου να τσεκάρουν την πρόοδό του. 

Επίσης, δεν γίνεται με βάση τη δεδομένη οικονομική πολιτική των τελευταίων ετών, οι "κιτρινόμαυροι" να κάνουν τον συγκεκριμένο παίκτη το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα της πρόσφατης ιστορίας της, αγοράζοντάς τον με το ίδιο ποσό που αγόρασαν και τον Μάρκο Λιβάγια.

Εναλλακτικές, προφανώς θα συζητήσει και θα προτείνει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) η ελληνική ομάδα. Από παράταση δανεισμού ως και συνιδιοκτησία. Η αλήθεια όμως είναι και εστιάζει πως ακόμη και τώρα, η Μπράγκα δεν δείχνει διατεθειμένη να συζητήσει κάτι εκτός της αρχικής συμφωνίας δανεισμού. Και αν επιμείνει σε αυτό (το 1,8 εκατ. ευρώ ακατέβατο), τότε καλό θα είναι να ξεχάσουμε την προοπτική παραμονής του παίκτη στην Ένωση.

Αν οι Πορτογάλοι ρίξουν νερό στο κρασί τους (που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάτι τέτοιο), τότε, ναι, να το συζητήσουμε. Και μάλιστα, θα πρέπει να το κάνουν έγκαιρα, αφού -υπενθυμίζουμε- πως οι υποχρεώσεις των "κιτρινόμαυρων" για τη νέα σεζόν, το αργότερο που θα ξεκινήσουν (με τη συμμετοχή στα καλοκαιρινά προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ) είναι στα μέσα Ιουλίου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Χαμός" στην ΑΕΚ με υπέρβαρο άσο - Τον πήραν χαμπάρι Ουζουνίδης-Χιμένεθ - Αυτός είναι ο... χοντρός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags