Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θα δώσει 35 εκατομμύρια η Μπενφίκα για Ζαμπά και Λημνιό;
| 2019-03-20 14:25:00

Σενάριο... παράνοια για "κλοπή" με 20+15 "μύρια" - Διάψευση από... Βλαχοδήμο - Δεν αφορά τον ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σενάριο... παράνοια για "κλοπή" με 20+15 "μύρια" - Διάψευση από... Βλαχοδήμο - Δεν αφορά τον ΠΑΟΚ!

Ήρθαν στην Ελλάδα και φούντωσαν οι φήμες. Τι ισχύει; Μόνο εδώ...

Μετά την Πόρτο και την όλη καθημερινότητα που ουσιαστικά ρίχνει λάδι στη σχετική φωτιά που φέρνει τους "δράκους" στο… κυνήγι του Λεό Ζαμπά, σημερινό δημοσίευμα εμπλουτίζει το πορτογαλικό ενδιαφέρον, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον και της Μπενφίκα για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ. Και όχι μόνο.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Live Sport, άνθρωπος των Λουζιτανών βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του τόσο στον Ζαμπά όσο και στον Λημνιό.

Πάμε στο παρασύνθημα τώρα. Πρώτον, η Μπενφίκα δεν έχει κανέναν λόγο να "ενημερώνει", να «δημοσιοποιεί» για την παρουσία ανθρώπων της στην Ελλάδα. Αφενός η ενημέρωση και η πληροφόρηση της για το τι γίνεται και το τι "καλό" υπάρχει στα ελληνικά γήπεδα, είναι ίσως η καλύτερη που έχει ευρωπαϊκός σύλλογος. 

Επιπρόσθετα, όταν οι "αετοί" θέλουν να σκανάρουν κάτι, δεν το βγάζουν... τελάλη. Σε διψήφιο αριθμό παιχνιδιών είδαν οκτώ(!) διαφορετικοί scouts του συλλόγου τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο πριν αποφασίσουν να κάνουν κίνηση για την αγορά του. Ποτέ, μα ποτέ δεν γράφτηκε το παραμικρό.

Επίσης, οι Λουζιτανοί δεν θα μπουν ποτέ σε μεταγραφική υπόθεση η οποία θα τους κοστίσει οκταψήφιο ποσό. Τόσες και τέτοιες είναι πλέον οι απαιτήσεις των "ασπρόμαυρων" για τον Ζαμπά (υπενθυμίζεται η ρήτρα των 20 εκατ. ευρώ), ενώ ούτε για τον Λημνιό πάνε πίσω. Ο διεθνής Ελληνας μεσοεπιθετικός, έχει άλλωστε από το περασμένο καλοκαίρι αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του με ρήτρα αποδέσμευσης 15 εκατ. ευρώ.

Είναι αλήθεια πως ενημέρωση για την περίπτωση του Λημνιού, η  Μπενφίκα έχει από πολύ νωρίς, από τότε που έβγαινε στον αφρό στον Ατρόμητο. Είναι επίσης αλήθεια πως και για τον Ζαμπά και για τον Λημνιό, η άποψη των Λουζιτανών είναι θετική. Όχι όμως τελεσίδικη και, επαναλαμβάνουμε, όχι για τα χρήματα που αναμένεται να ζητήσει ο Δικέφαλος. Σε τέτοια… ύψη, η Μπενφίκα δεν ανεβαίνει.

Και όσο για την παρουσία ανθρώπου τους στο Αγρίνιο, ο λόγος ήταν άλλος. Και μάλλον αφορούσε περισσότερο τον Παναιτωλικό, παρά τον ΠΑΟΚ. Θα επανέλθουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ήθελαν κι εγώ να τον φέρω στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Σαββίδης..." - Πήρατε χαμπάρι την "καρφάρα" του Ίβιτς;

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags