Facebook Pixel Γι’ αυτό "τελειώνει" top όνομα της ΑΕΚ
| 2019-03-21 11:16:00

Γιατί "τελειώνει" top όνομα της ΑΕΚ - Φοβερή "απαίτηση" - Έρχεται τσουνάμι - Πότε τα "τσούγκρισαν"

του Γιώργου Θεοδωράκη
Γιατί "τελειώνει" top όνομα της ΑΕΚ - Φοβερή "απαίτηση" - Έρχεται τσουνάμι - Πότε τα "τσούγκρισαν"

Τι γίνεται στα Σπάτα; Είναι... ακατάλληλος; "Κλικ" για αποκάλυψη!

ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ: Στο sportdog το έχουμε καταγράψει καιρό τώρα, με αφορμή την τουλάχιστον προβληματική εικόνα της ομάδας επί ημερών και του Ισπανού προπονητή, τονίζοντας πως τίποτα δεν είναι δεδομένο αναφορικά με την παραμονή του στον πάγκο της Ένωσης και μετά το καλοκαίρι.

Σημερινά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ μας, κάνοντας λόγο πως αυτή η απόφαση, περί παραμονής ή όχι του Μανόλο Χιμένεθ, είναι στο χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη. Λες και θα ήταν σε κάποιου άλλου…

Γεγονός λοιπόν. Κακά τα ψέματα, δύο μήνες συμπλήρωσε στον πάγκο της ομάδας ο 55χρονος τεχνικός. Και πέραν μιας-δύο εκλάμψεων, η εικόνα της απερχόμενης πρωταθλήτριας δεν είναι ούτε βελτιωμένη, ούτε και σταθερή. Και σίγουρα, προβληματίζει αναφορικά με το μέλλον. Και το άμεσο, ως το τέλος δηλαδή της τρέχουσας σεζόν και το... απώτερο, από του χρόνου δηλαδή και έπειτα.

Και φυσικά, εννοείται πως στο επίκεντρο αυτού του προβληματισμού είναι και ο Iσπανός τεχνικός. Ναι, εξυπακούεται, πως δικαιολογίες έχει να επικαλεστεί ο Ανδαλουσιάνος, αλλά τόσο η καθημερινότητα που ζουν άπαντες στο προπονητικό κέντρο της Ενωσης όσο (κυρίως) η εικόνα της ομάδας που είναι ορατή στο κάθε μάτι μέσω των παιχνιδιών της, δεν του δίνει ιδιαίτερους πόντους.

Και όπως είχαμε επισημάνει και παλιότερα, υπάρχει έντονος σκεπτικισμός στο κατά πόσον την αναδόμηση που προαλείφεται για το καλοκαίρι στην ομάδα, με τουλάχιστον πέντε "ενδεκαδάτες" προσθήκες θα ήταν φρόνιμο και κατάλληλο να γίνει με τον 55χρονο τεχνικό στον πάγκο.

Τον γνωστά παρεμβατικό και με επιθυμία να έχει αν όχι απόλυτο, τουλάχιστον ισότιμο λόγο στις μεταγραφικές κινήσεις, στο μπάτζετ και στην ποιότητα των προσθηκών, Μανόλο Χιμένεθ. Κάτι που -κακά τα ψέματα- όπως έχουμε επισημάνει και παλιότερα, αποτέλεσε και έναν από τους λόγους της προστριβής των δύο πλευρών στην περυσινή φυγή του Ισπανού από την ομάδα, παρότι φυσικά, το οικογενειακό του πρόβλημα "σκέπασε" όλες τις υπόλοιπες αφορμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε βόμβα στην ΑΕΚ: Ήρθε στην Ελλάδα η Ρόμα για βασικό Έλληνα άσο - Δε φαντάζεσαι ποιος είναι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags