Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Εβγέν Σάχοφ: Γι’ αυτό "πάγωσαν" οι συζητήσεις ανανέωσης
| 2019-03-21 15:31:00

Δεν έχει γραφτεί: "Πάγωσε" βασικός του ΠΑΟΚ - Αυτός τον "ξενέρωσε" - Τα... βροντάει για τα λεφτά;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δεν έχει γραφτεί: "Πάγωσε" βασικός του ΠΑΟΚ - Αυτός τον "ξενέρωσε" - Τα... βροντάει για τα λεφτά;

Τι έγινε και τα... έσπασαν; Άγνωστο παρασκήνιο στο sportdog!

ΠΑΟΚ - Εβγέν Σάχοφ: Για τα θέματα των εκκρεμών ανανεώσεων στην Τούμπα, έγκαιρα, για όλα, και πολύ νωρίς έχετε ενημερωθεί από το sportdog. Εχουμε αναφέρει για τη συμφωνία που υπάρχει, από τις αρχές Φεβρουαρίου, σε προφορικό, αρχικό επίπεδο μεταξύ του Βαρέλα και του Ιβάν Σαββίδη, τον λόγο που δεν έχει υπογράψει ο Κάνιας (του προτείνεται μονοετές, θέλει διετές), αλλά και αυτόν που παρότι ο Σάχοφ εκτιμάται από όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ακόμη παραμένει στον αέρα.

Ο λόγος λοιπόν ήταν, επειδή διάφορα διέρρευσαν τις τελευταίες μέρες για ανατροπή δεδομένων, ήταν πως εξ αρχής, η πρόταση που κατατέθηκε στον Εβγέν Σάχοφ εκ μέρους της διοίκησης ήταν να ανανεώσει το συμβόλαιό του ακριβώς με τα ίδια χρήματα που εισπράττει τώρα. Καμία αύξηση, καμία μείωση.

Κάτι που έγινε, χοντρικά, στις γιορτές! Τότε μάλιστα, προέκυψε και ενδιαφέρον της Βίντι, της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας, η οποία και κατέθεσε πρόταση αγοράς του Ουκρανού (ύψους 500.000 ευρώ), πρόταση που όμως δεν έγινε δεκτή από την ΠΑΕ και που εκτιμήθηκε από τον ποδοσφαιριστή, ως μια σαφή ένδειξη διάθεσης για παραμονή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είχε... μάτι ο ΠΑΟΚ - Παικταράς που πούλησε, κάνει «όργια» - Τον θέλει με 13 «μύρια» η...

Ακολούθησε η... κρυάδα της πρότασης, ο παίκτης δεν συναίνεσε και έτσι από τότε υπάρχει (ουσιαστικά) "πάγος". Όχι στις σχέσεις των δύο πλευρών - επαναλαμβάνουμε, η εκτίμηση που απολαμβάνει ο Ουκρανός τόσο από τη διοίκηση όσο κυρίως στα αποδυτήρια είναι δεδομένη και πολύ μεγάλη- αλλά στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, οι οποίες για πάνω από δύο μήνες, δεν υφίστανται, αφού και οι δύο πλευρές ουσιαστικά περιμένουν την ολοκλήρωση της χρονιάς και τη στέψη του συλλόγου για να ξανακάτσουν στο τραπέζι.

Και εκεί, στο μεθύσι του τίτλου, να βρεθεί ένα σημείο επαφής (προφανώς με τη διοίκηση να ανεβαίνει…). Κάτι που με δεδομένους τους σοβαρούς τραυματισμούς των Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, αφού η ομάδα θα χρειαστεί υγιή κορμιά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και των καλοκαιρινών ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη εξέλιξη: Ο Σαββίδης "κρατάει στο χέρι" όλη τη Superleague - Έτσι την τινάζει στον αέρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags