21/03/19 - 16:16

Πέτρος Κόκκαλης: "Δε με εκφράζει η πολιτική του Ολυμπιακού - Άντε γεια!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατάκες που θα συζητηθούν από τον πρώην "ερυθρόλευκο" πρόεδρο.

Sportdog Team
Πέτρος Κόκκαλης: "Δε με εκφράζει η πολιτική του Ολυμπιακού - Άντε γεια!" (ΒΙΝΤΕΟ)
4.578views 0shares

Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του ως δημοτικός σύμβουλος, ο Πέτρος Κόκκαλης αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που το θέλουν να κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας με νόημα: "Θα μυρίσω τον κρίνο και τότε θα μάθετε αν θα 'μαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Λέγονται πολλά γι’ αυτό, αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια".

Επιπλέον, έδωσε συνέχεια στον "πόλεμο" που έχει ανοίξει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, λέγοντας ατάκες που θα συζητηθούν.

"Όσο ήμουν εγώ στον συνδυασμό δεν είχαμε πολιτική ταυτότητα. Ο συνδυασμός ήταν υπερκομματικός. Μέχρι πριν από μία εβδομάδα που ο κ. Μώραλης είπε ότι εχθρός μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με εκφράζει αυτή η πολιτική, ούτε η νέα πολιτική του Ολυμπιακού και του προέδρου του. Κι όλη αυτή την λογική του κ. Μαρινάκη με τα δημοσιεύματα και τον πόλεμο. Μια φορά είδα τον κ. Μαρινακη σε Δημοτικό Συμβούλιο. Ήρθε μια φορά και τσακώθηκε με όλους. Και μετά έσερνε ανθρώπους στα δικαστήρια", ανέφερε αρχικά.

Όσο για τη θέση του στον Πειραιά ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν ξεκάθαρος: "Δεν αισθάνομαι πάντως ανεπιθύμητος στον Πειραιά ούτε και νομίζω ότι θα αισθανθώ ποτέ. Δεν έχω εχθρούς κι ούτε θέλω να έχω εχθρούς και να βλέπω παντού φαντάσματα όπως άλλοι. Φτάνω 50 χρόνων κι ασχολούμαι 25 χρόνια με τα κοινά. Αλλά με έναν τρόπο που να δημιουργεί οράματα, που να προκαλεί συνεργασίες και να φέρνει μετρήσιμα αποτελέσματα. Δεν θα σταματήσω ούτε τώρα να το κάνω!".

Κριτική για την κατάσταση που επικρατεί στην παράταξη του Γιάννη Μώραλη έκανε στη συνέχεια: "Ο συνδυασμός είχε συχνά την λογική «αποφασίζω και διατάζω». Υπήρχε έλλειψη συλλογικότητας. Αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο. Ο δήμαρχος έχει μια εφημερίδα που μπορεί και γράφει ο,τι θέλει. Τι να κάνω εγώ γι' αυτό;".

Στην πορεία μίλησε για τη Ρένα Δούρου και την Περιφέρεια Αττικής: "Η περιφέρεια Αττικής στάθηκε απλόχερα στον Δήμο Πειραιά για να γίνουν έργα".

Τέλος, δήλωσε σχετικά με τον Ολυμπιακό: "Επί 15 χρόνια που ήμουν εγώ πρόεδρος του Ολυμπιακού πολιτικό αντίπαλο δεν είχαμε. Οι αντίπαλί μας δεν ήταν ποτέ οι κυβερνήσεις. Τα προβλήματα ήταν πάντα θεσμικά. Η νέα λογική του Ολυμπιακού δε με εκφράζει".

Μάλιστα, κλείνοντας τη συνέντευξη, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, o Πέτρος Κόκκαλης είπε το γνωστό στους φίλους του Ολυμπιακού "άντε γεια!".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ