Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ο Πορτογάλος άσος θα μείνει στον Δικέφαλο και μετά το καλοκαίρι;
| 2019-03-23 15:05:00

Είδηση-βόμβα για ΠΑΟΚ και Σέρτζιο Ολιβέιρα - "Τρελάθηκε" ο Σαββίδης - Τι "παίζει" με Ζαμπά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Είδηση-βόμβα για ΠΑΟΚ και Σέρτζιο Ολιβέιρα - "Τρελάθηκε" ο Σαββίδης - Τι "παίζει" με Ζαμπά!

Το ρεπορτάζ που θα διαβάσεις μόνο στο sportdog!

ΠΑΟΚ - Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ο Πορτογάλος άσος θα μείνει στον Δικέφαλο και μετά το καλοκαίρι;

Από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του Μαουρίσιο, ο sportdog είχε δώσει το… σύνθημα, αποκαλύπτοντας την έναρξη των συζητήσεων με την Πόρτο για την παράταση της παραμονής του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ.

Αναφέραμε τις πρώτες επαφές που έκανε για λογαριασμό του «δικεφάλου» απεσταλμένος τους στο Πόρτο πριν περίπου δύο εβδομάδες, επαφές που εκ των πραγμάτων (λόγω του προσώπου που τις ανέλαβε) είχε και… ολίγη (ως και… πολλή) από Ζαμπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Πειραιά το έμαθαν; Τεράστια κίνηση Ιβάν - Ξεχνάνε τον τίτλο οι ΠΑΟΚτσήδες - Μετράνε αντίστροφα

Δεν έμεινε όμως εκεί ο ΠΑΟΚ, αφού όπως επισημαίνεται σε σημερινά δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής του εν δυνάμει πρωταθλητή, Μάριο Μπράνκο επέστρεψε ήδη από το Πόρτο, όπου είχε τις πρώτες, επίσημες, επαφές με τη διοίκηση των «δράκων» για το θέμα του Ολιβέιρα.

Το τι συζητήθηκε, άγνωστο (ακόμη). Δεδομένα πάντως, η πρόθεση του ΠΑΟΚ εστιάζει αφενός στην παραμονή του Πορτογάλου μέσου,  όχι όμως – και σε καμία περίπτωση πλέον – με ενεργοποίηση της ρήτρας των 12 εκατ. ευρώ που έχουν προβλεφθεί για την αγορά του στη συμφωνία δανεισμού των δύο πλευρών.

Ο ΠΑΟΚ είτε θα κυνηγήσει παράταση του δανεισμού του Ολιβέιρα (δύσκολο), είτε θα προτείνει καθεστώς συνιδιοκτησίας με την Πόρτο, προκειμένου να μειώσει έτσι το απαιτητικό αντίτιμο. Και προφανώς, για να ξεκινάνε με κάθε επισημότητα πλέον, οι επαφές των δύο συλλόγων, το πιο ενθαρρυντικό της ιστορίας είναι πως συνεπάγεται πως και ο ίδιος ο Ολιβέιρα είναι θετικός στην παραμονή του στην Τούμπα (διαφορετικά, οποιαδήποτε προσπάθεια του ΠΑΟΚ δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα).

Και τέλος, επαναλαμβάνουμε όπως έχουμε επισημάνει σε κάθε σχετικό ρεπορτάζ των τελευταίων μηνών, απόφαση στον ΠΑΟΚ είναι να μην συνδεθεί η περίπτωση της παραμονής του Ολιβέιρα με το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Λεό Ζαμπά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags