Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς: "Σειρήνες" από Ατλέτικο, Γιουβέντους, Γιουνάιτεντ και Παρί
| 2019-03-24 13:00:00

Δεν έχει σκάσει ξανά τέτοια "βόμβα" με Έλληνα άσο - Απίστευτο "πανηγύρι" και εξωπραγματικά λεφτά!

Sportdog Team
Δεν έχει σκάσει ξανά τέτοια "βόμβα" με Έλληνα άσο - Απίστευτο "πανηγύρι" και εξωπραγματικά λεφτά!

Ετοιμάζεται για το deal της ζωής του. Διαβάστε και... ζαλιστείτε.

 

Κώστας Μανωλάς: Στόπερ. Περιζήτητοι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ειδικά στο κορυφαίο επίπεδο. Και πανάκριβοι. Ο λόγος συνίσταται στην αλλαγή της φιλοσοφίας του αθλήματος που υποχρεώνει τους κεντρικούς αμυντικούς αφενός να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να υπηρετήσουν τη θέση τους και αφετέρου να έχουν πολλά περισσότερα για να υπηρετήσουν τις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου. 

Γι’ αυτό και λοιπόν όσοι κεντρικοί αμυντικοί μπορούν να σταθούν σε κορυφαίο επίπεδο και είναι δυσεύρετοι και χρυσοπληρώνονται. Το ερχόμενο καλοκαίρι, η συγκεκριμένη θέση αναμένεται να κυριαρχήσει στη μεταγραφική καθημερινότητα των top ευρωπαϊκών συλλόγων. Το έχει φέρει έτσι η συγκυρία που δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην ξεκινάει την καλοκαιρινή του αναζήτηση από τους κεντρικούς αμυντικούς. 

Ηδη, η Μπάγερν ξεκίνησε τον χορό με τη συμφωνία της για τον Γάλλο στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λούκας Ερνάντες. Δεν είναι από τους πρωτοκλάσατους, από το πάνω πάνω ράφι του υψηλότερου επιπέδου, αλλά μια τέτοια κίνηση είναι ικανή να πυροδοτήσει αλυσίδα αντίστοιχων κινήσεων. Και φυσικά, σε αυτήν την αλυσίδα είναι η «ευκαιρία» του Κώστα Μανωλά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχούν «καμπάνες» για παίκτη του Ολυμπιακού - Το πήραν απόφαση στο Λιμάνι - Βλέπει την έξοδο;



Δεν είναι Ντε Λιχτ ή Κουλιμπαλί, κεντρικοί αμυντικοί δηλαδή που θα φτάσουν το καλοκαίρι τα 100 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό ακριβώς είναι και το «πλεονέκτημα» του Ελληνα στόπερ. Με ρήτρα αποδέσμευσης από τη Ρόμα τα 36 εκατ. ευρώ είναι μια πολύ προσιτή (για τα σύγχρονα οικονομικά δεδομένα) περίπτωση ενός κεντρικού αμυντικού που έχει αποδείξει πλέον πως μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο. 

Ηδη η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Ελληνα στόπερ προκειμένου να καλύψει το  κενό που αφήνει η αποχώρηση του Ερνάντες (αλλά και η αποχώρηση του Γκοντίν, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Ιντερ), ενώ φυσικά δεν είναι η μόνη που αξιολογεί το «πακέτο» Μανωλά ως ελκυστικό. Και μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κατά καιρούς έχει αναφερθεί ως ενδιαφερόμενη για τον δικό μας, να μην – κατά το κοινώς λεγόμενο – παίζει για την απόκτηση του, ωστόσο ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Παρί Σ.Ζ., στις οποίες λύνει και δένει ο πλέον μάνατζερ του Ελληνα άσου, Μίνο Ραϊόλα, είναι από αυτές που θα παίξουν εντονότατα από εδώ και πέρα στην διεκδίκηση του Μανωλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή πρόταση για Έλληνα που βγάζει μάτια - Ομάδα έδινε 5 «μύρια» - Πάνω από 7 το κασέ του!



Μανωλάς, ο οποίος πάντως – για την ιστορία – αν και εφόσον πάρει αυτά που θέλει από τη Ρόμα (μόνο σίγουρο δεν είναι…) τότε δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να παραμείνει στο «Ολίμπικο». Αλλά, κακά τα ψέματα, με τους Ρωμαίους να μπαίνουν (και πάλι) σε λογική αναδόμησης, δεν είναι το συγκεκριμένο το πλέον πιθανό σενάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο - βόμβα: Θέλει να τον «αρπάξει» από τον ΠΑΟΚ - Όλα θα κριθούν στο τέλος της σεζόν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags