Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Τα δεδομένα για τον Έλληνα μπακ και την Μαρσέιγ
| 2019-03-24 15:00:00

Φοβερές πιέσεις σε Ολυμπιακό για Έλληνα άσο, "ταβάνι" τα 8 «μύρια» – Τους «κούφανε» η πρώτη πρόταση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερές πιέσεις σε Ολυμπιακό για Έλληνα άσο, "ταβάνι" τα 8 «μύρια» – Τους «κούφανε» η πρώτη πρόταση!

Μόλις το άκουσαν στο Λιμάνι… έβαλαν τα γέλια.

 

Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Πολλά κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Μαρσέιγ για τον Λεονάρντο Κούτρη.  Και σε Γαλλία και σε Ελλάδα. Ισχύει πως οι Φωκαείς – όπως είχαμε επισημάνει στον sportdog - πριν καν το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου – αφού δεν κάλυψαν το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της αμυντικής τους γραμμής, θα επανέρχονταν για τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού.

Ως εκεί όμως. Ανεξαρτήτως του τι γράφεται εντός και εκτός συνόρων, πρόταση στους «ερυθρόλευκους» δεν έχει γίνει. Αφενός γιατί η Μαρσέιγ θα περιμένει – και φέτος – να δει που θα καταλήξει στο σαμπιονά (αν δηλαδή θα κερδίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ή όχι) προκειμένου, τότε, να θέσει το μεταγραφικό της μπάτζετ, αφετέρου γιατί λόγω της ενασχόλησης της τον Ιανουάριο με τον Κούτρη, γνωρίζου οι άνθρωποι της πως προτάσεις όπως αυτές που γράφτηκε εσχάτως, 5 δηλαδή εκατ. ευρώ, δεν έχουν καμία τύχη.

Καλά καλά, οι Φωκαείς ούτε τον Ιανουάριο κατέθεσαν επίσημη πρόταση. Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, «ενόχλησαν» με αλλεπάλληλες διερευνητικές επαφές και κρούσεις τον Ολυμπιακό, επιδιώκοντας να μάθουν τις απαιτήσεις του σε ενδεχόμενη πώληση του Κούτρη.

Απάντηση που ήταν η ίδια και απαράλλαχτη όχι μόνο στη Μαρσέιγ, αλλά σε οποιαδήποτε ομάδα ρώτησε τον Ιανουάριο: 8 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης!  Και καμία, μα καμία πρόταση ή έστω κρούση δεν έφτασε ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχούν «καμπάνες» για παίκτη του Ολυμπιακού - Το πήραν απόφαση στο Λιμάνι - Βλέπει την έξοδο;

Οι Μασσαλοί μάλιστα, στην τελική τους επαφή, δεν έκαναν καν πρόταση για αγορά, αλλά πρόταση για δανεισμό του Κούτρη ως το τέλος της σεζόν και τότε, θα προβλέπονταν μια υποχρεωτική ρήτρα αγοράς του, κάτι που όμως στον Ολυμπιακό  -ακόμη και στο αρχικό επίπεδο της κρούσης – ούτε καν μπήκαν στη διαδικασία να το συζητήσουν.

Οι απαιτήσεις λοιπόν των «ερυθρόλευκων» είναι συγκεκριμένες, γνωστές σε όλους τους ενδιαφερόμενους, η Μαρσέιγ όντως είναι η πιο «ζεστή» αυτών, αλλά πρόταση νέα, πόσο μάλλον 5 εκατ. ευρώ (καταδικασμένη εξ ορισμού) δεν έχει καταθέσει. Ακόμη τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags