Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίθανα πράγματα με τον Πέτρο Μάνταλο
| 2019-03-26 13:00:00

Απίθανα πράγματα με top όνομα της ΑΕΚ - Γιατί δεν παίζει - Ποιος τον "ανακάλυψε" - Απορία-φωτιά

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανα πράγματα με top όνομα της ΑΕΚ - Γιατί δεν παίζει - Ποιος τον "ανακάλυψε" - Απορία-φωτιά

Τι έγινε στα Σπάτα, τι έκρυψαν; Φοβερό μυστήριο, ψάχνονται όλοι.

Στις 2 Μαρτίου ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Πέτρου Μαντάλου. Τότε, επιστρέφοντας από το "Κλεάνθης Βικελίδης" έγινε γνωστό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Συγκεκχυμένες οι πληροφορίες αναφορικά με την ακριβή υφή του τραυματισμού του, στην πορεία βέβαια έγινε γνωστό πως αντιμετωπίζει κάποιο (αδιόρατο) "αιμάτωμα στον τετρακέφαλο".

Εχουμε φτάσει 26 Μαρτίου. Συμπληρωμένες λοιπόν τρεις εβδομάδες και ο διεθνής μέσος, όπως προκύπτει από την καθημερινή ειδησεογραφία της ΑΕΚ, ακόμη δεν έχει κάνει προπόνηση, με τις αναφορές να ισχυρίζονται πως το "αιμάτωμα στον τετρακέφαλο δεν υποχωρεί" (μέχρι και χθες, αποθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκανε).

Παράδοξο, αφού ο συνηθέστερος χρόνος αποθεραπείας για μια τέτοια πάθηση -και της βαρύτητας που από την ΑΕΚ υποστήριξαν πως έχει προσβάλλει τον αρχηγό της ομάδας- είναι βαριά βαριά και με τη μάξιμουμ δυνατή προφύλαξη και προσοχή, μια εβδομάδα.

Ακόμη και το χειρότερο δυνατό αιμάτωμα, ως μάξιμουμ χρόνο αποθεραπείας έχει τις 2,5 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα έπρεπε να έχει επιστρέψει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς εδώ και τουλάχιστον 7 μέρες. Ή, για να το πούμε διαφορετικά, θα έπρεπε να έχει ενσωματωθεί κανονικά στην αποστολή της Εθνικής μας.

Η Ένωση είχε φροντίσει να ενημερώσει, ανεπίσημα, για το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει.  Επειδή όμως λόγω ακριβώς της ανεπίσημης φύσης της ενημέρωσης, ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν υποχρεωμένος να πάει... by the book. Ετσι, κάλεσε τον Ελληνα διεθνή στην Εθνική και τον έστειλε αμέσως στον γιατρό προκειμένου να εξεταστεί και να επιβεβαιώσει πως δεν θα ήταν σε θέση να βοηθήσει.

Κάτι που έγινε. Φυσικά, ο γιατρός της Εθνικής -βάσει των εξετάσεων που είδε- δεν διαπίστωσε "αιμάτωμα στον τετρακέφαλο", αλλά θλάση α' βαθμού, ο χρόνος αποθεραπείας της οποίας είναι περίπου δύο εβδομάδες και κάτι.

Αν μάλιστα συνυπολογιστεί πως στην ΑΕΚ καθυστέρησαν αρχικά να διαγνώσουν το ακριβές πρόβλημα του παίκτη, τότε φτάνουμε ακριβώς στο διάστημα που ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είναι εκτός δράσης.

Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση εξ αρχής για την ακριβή φύση του προβλήματος του αρχηγού της Ένωσης, ειδικά από τη στιγμή που και διακοπή μεσολαβούσε λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, αλλά και γιατί η εν λόγω θλάση, ούσα α' βαθμού, είναι από τις πλέον "ελαφριές". Μυστήριο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ούτε ο Ολυμπιακός: Αυτόν πουλάει ο Μελισσανίδης με 8 εκατομμύρια - Δεν το βρίσκεις με τίποτα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags