Facebook Pixel Κώστας Φορτούνης - Ολυμπιακός: Φοβερό κόλπο της Φενέρ για να... κλέψει τον Φορτούνη!
| 2019-03-26 20:10:00

Έτσι πάνε να "κλέψουν" τον καλύτερο άσο του Ολυμπιακού - Έγινε το πρώτο "πέσιμο", φοβερό κόλπο

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι πάνε να "κλέψουν" τον καλύτερο άσο του Ολυμπιακού - Έγινε το πρώτο "πέσιμο", φοβερό κόλπο

Ποιοι κάνουν το "ψηστήρι" και πού ποντάρουν; Όλα εδώ...

Κώστας Φορτούνης - Ολυμπιακός: Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το διπλό scouting της Φενερμπαχτσέ, με δύο διαφορετικούς απεσταλμένους, σε συνεχόμενα ματς του Ολυμπιακού (κόντρα σε Αρη και Παναθηναϊκό) στον sportdog είπαμε πως ο αποκλειστικός στόχος των "καναρινιών" -ανεξαρτήτως τι άλλο μπορεί να γράφτηκε- ήταν ο Κώστας Φορτούνης.

Δεν είναι άγνωστη μεν περίπτωση, η αλλαγή όμως στο επιτελείο της Φενέρ επέβαλλε και νέο, δια ζώνης scouting. Όπως και έγινε.  Βασικός στόχος του τουρκικού συλλόγου την επόμενη σεζόν προσθήκη στο "10", ο Φορτούνης έχει περάσει από κάθε (πλέον) πιθανό "μάτι" του club, η περίπτωση του δουλεύεται από το περασμένο καλοκαίρι από τον μάνατζερ του (Πολ Κουτσολιάκο) και μάλιστα, σημερινά δημοσιεύματα στην Τουρκία κάνουν λόγο για… τριμερείς επαφές.

Επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων και επαφές του διεθνούς χαφ με τη Φενέρ, τονίζοντας μάλιστα πως αυτές γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και υπάρχει θετικό feedback. Να τονίσουμε εδώ πάντως πως τα "καναρίνια" παρότι θα διαθέσουν χρήματα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο (παρά τα σημαντικά θέματα που υπάρχουν στα οικονομικά τους), εν τούτοις δυσκολεύονται να "ικανοποιήσουν" τις κατ’ ελάχιστον απαιτήσεις του Ολυμπιακού (10 εκατ. ευρώ).

Και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα στην προσπάθεια τους, γι’ αυτό και –όπως ισχυρίζονται στην Τουρκία– έχουν ρίξει το βάρος τους στον Φορτούνη, προσπαθώντας να τον πείσουν να δεχτεί τη μεταγραφή (υπενθυμίζουμε πως στο παρελθόν ο Ελληνας μεσοεπιθετικός δεν ήταν καθόλου θετικός σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση στην Τουρκία), "χτυπώντας" στο γεγονός πως μπαίνει από τον Ιούνιο στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Συμπερασματικά: επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων, επισήμως, μπορεί να μην υπάρχουν, το θέμα όμως είναι υπαρκτό, αφού ο Φορτούνης –ξεκάθαρα πλέον– είναι η Νο1 βασική μεταγραφική προτεραιότητα της Φενέρμπαχτσε εν όψει του καλοκαιριού. Και σίγουρα, για να είναι τέτοια, κάποια θετικά "σινιάλα" έχει δεχτεί και από την πλευρά του Ελληνα χαφ. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags