Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματέο Γκαρσία: Τον είχε "κόψει" ο Χιμένεθ στη Λας Πάλμας
| 2019-03-27 12:32:00

Τρελά πράγματα: Τον "τελείωσε" ο Χιμένεθ, τον θέλει ο Ολυμπιακός - Θα "πλακωθούν" στην ΑΕΚ;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελά πράγματα: Τον "τελείωσε" ο Χιμένεθ, τον θέλει ο Ολυμπιακός - Θα "πλακωθούν" στην ΑΕΚ;

Σενάριο πέρα από κάθε φαντασία για "καυτό" όνομα. Tι παίζει;

ΑΕΚ - Ματέο Γκαρσία: Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Μπορεί ο υπεύθυνος scouting τη Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με χθεσινές του δηλώσεις να έκανε λόγο για κρούσεις από δύο ελληνικές ομάδες για τον Αργεντινό μπαλαδόρο (πέραν της πρότασης, μοναδικής αυτή τη στιγμή από τα μέρη μας, από τον Αρη), ωστόσο δεν πρέπει να θεωρηθεί αυτονόητο πως πέραν του Ολυμπιακού, που δεδομένα ψάχνεται και εσχάτως ακόμη περισσότερο για τον Αργεντινό εξτρέμ, η δεύτερη ομάδα είναι η ΑΕΚ.

Ναι, η Ενωση, ίσως πρώτη απ’ όλες είχε κινηθεί να μάθει νούμερα, δεδομένα και τρόπο για τον παίκτη. Πλέον όμως, η κατάσταση έχει αλλάξει. Ναι, οι "κιτρινόμαυροι" γνωρίζουν και παρακολουθούν την υπόθεση του 22χρονου Λατίνου, αλλά μια λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική αναφορικά με το πόσο ρεαλιστικό είναι να κάνουμε λόγο για ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Βλέπετε, στον πάγκο της είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, ο άνθρωπος δηλαδή που το περασμένο καλοκαίρι ξεκαθάρισε στον Ματέο Γκαρσία πως δεν τον υπολογίζει, ούτε καν ως μέλος του rotation, στη Λας Πάλμας, στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Λέτε λοιπόν, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, ο Ισπανός να άλλαξε γνώμη και να θέλει τον Αργεντινό για τη θέση του βασικού εξτρέμ της Ένωσης, της διεκδικήτριας του τίτλου, της επόμενης σεζόν;

Μάλλον δύσκολο κάτι τέτοιο. Οπότε δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: είτε ο Μιλοβάνοβιτς και η πληροφόρηση περί ενδιαφέροντος των "κιτρινόμαυρων" να μην είναι ακριβής (τουλάχιστον χρονικά), είτε πολύ απλά, στην Ένωση να κοιτάνε, να ρωτάνε, να ψάχνονται και να έχουν το νου τους στην υπόθεση, χωρίς να υπολογίζουν στη γνώμη του Χιμένεθ, η θέση του οποίου -ας μην το ξεχνάμε- βρίσκεται υπό κρίση ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανο όνομα για την ΑΕΚ - Aυτόν παίρνει στην άμυνα - Έτσι θα "χτυπήσει" πρωτάθλημα του χρόνου;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags