Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βόμβα από Πρέμιερ Λιγκ για Φορτούνη!
| 2019-03-28 13:28:00

"Βόμβα" από Πρέμιερ Λιγκ για Φορτούνη - Αυτή θα τον τρελάνει - Ξεχνάει τη Φενέρ - Θα γίνει... κόλαση

του Παναγιώτη Νικολάου
"Βόμβα" από Πρέμιερ Λιγκ για Φορτούνη - Αυτή θα τον τρελάνει - Ξεχνάει τη Φενέρ - Θα γίνει... κόλαση

Ποια ομάδα κάνει "ντου"; Μπορεί να πει "όχι"; Αποκάλυψη τώρα!

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Από την πρώτη στιγμή που έκανε… επιδρομή στην Ελλάδα στέλνοντας αλλεπάλληλα scouts η Φενερμπαχτσέ, το sportdog έδωσε την πλήρη και ακριβέστατη εικόνα των προθέσεων των "καναρινιών". Προθέσεων με… ονοματεπώνυμο, αυτό του Κώστα Φορτούνη.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με το συγκεκριμένο φλερτ, έχει καταγραφεί από τον "σκύλο". Σε οποιαδήποτε πτυχή του. Είτε αυτή έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος, είτε με την πλευρά των Ερυθρολεύκων, είτε με αυτήν του παίκτη και του μάνατζέρ του.

Κοινώς και για να το επαναλάβουμε: αυτή η ιστορία έχει "ψωμί". Ακόμη και αν (μπορεί να) χρησιμοποιείται ως "λαγός" από την πλευρά του μάνατζερ του "Φορτού" προκειμένου να εξασφαλίσει ένα ακόμη καλύτερο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, είτε έχει όντως υπάρχει "καπνός" και από την πλευρά του Ελληνα χαφ, δεδομένα έχουμε θέμα και θα μας απασχολήσει καιρό ακόμη, αφού πέραν των συνεχών και καθημερινών αναφορών -που επιβεβαιώνουν απόλυτα το αρχικό ρεπορτάζ του sportdog- των τουρκικών media υπάρχουν ακόμη αρκετά επεισόδια στο -γενικότερο- θέμα του στάτους του παίκτη στον Πειραιά.

Και επειδή μας αρέσει εδώ να είμαστε πρωτοπόροι δίνοντας το στίγμα στην καθημερινότητα του ρεπορτάζ, κρατήστε κάτι που ενδεχομένως να εξελιχθεί σε πολύ πιο σοβαρό, πολύ πιο δελεαστικό για τον Έλληνα άσο από τη Φενερμπαχτσέ.

Για την ακρίβεια κρατήστε μόνο το όνομα της ομάδας. Τα υπόλοιπα, ξέρετε πια, από εδώ θα τα διαβάσετε όταν προκύψει κάτι πιο σοβαρό από το ενδελεχές τσεκάρισμα που εδώ και μήνες περνάει ο "Φορτού": Γουέστ Χαμ λοιπόν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν είναι ο Φορτούνης: Αυτόν "χτυπάει" η Φενέρ από Ολυμπιακό - Είναι βασικός - Τινάζει την μπάνκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags