Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ούγκο Κάιπερς: Δανεικός στον Πανιώνιο
| 2019-03-29 10:25:00

Απίστευτο! Ποιος Ολυμπιακός; Σε άλλη ελληνική ομάδα πάει ο Κάιπερς - Γι’ αυτό "έφτυσε" την ΑΕΚ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο! Ποιος Ολυμπιακός; Σε άλλη ελληνική ομάδα πάει ο Κάιπερς - Γι’ αυτό "έφτυσε" την ΑΕΚ;

Απρόσμενη εξέλιξη για τον Βέλγο επιθετικό. Δεν υπάρχει!

Ολυμπιακός - Ούγκο Κάιπερς: Σίριαλ το περασμένο καλοκαίρι. Με τις δάφνες του πρώτου (τότε) σκόρερ της Football League προκάλεσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, η οποία και έσπευσε να δώσει 300.000 ευρώ στον Εργοτέλη προκειμένου να τον αγοράσει.

Έλα όμως που για να γίνει ένας γάμος, χρειάζονται και οι δύο. Και στην προκειμένη περίπτωση, ο Βέλγος επιθετικός, μετά τις επαφές που είχε ο ίδιος και ο μάνατζέρ του με ανθρώπους της Ενωσης, ούτε που να ακούσει δεν ήθελε για την προοπτική του να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Στύλωσε τα πόδια, έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για όλη τη σεζόν, επιλέγοντας έτσι ο ίδιος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, υπογράφοντας Πρωτοχρονιά με την ομάδα που θα τον κάλυπτε. Και έτσι κι έγινε, αφού ο νεαρός άσος, καιρό τώρα, έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, επισημοποιώντας τη συμφωνία των δύο πλευρών με την υπογραφή του.

Συμφωνία που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά εν προκειμένω μιλάμε για περίπτωση που ο κόσμος το 'χει τούμπανο, αλλά και πλέον, όπως φαίνεται, είναι θέμα ημερών για να ανακοινωθεί.

Άλλωστε, σε χθεσινές του δηλώσεις σε media της πατρίδας του ο Ούγκο Κάιπερς ουσιαστικά "φωτογράφισε" την μετακόμισή του στον Ολυμπιακό:

"Από τον Εργοτέλη μου είπαν ότι δεν θα με άφηναν παίξω φέτος, αν δεν ανανέωνα το συμβόλαιό μου. Είχα προσφορές και το περασμένο καλοκαίρι και το χειμώνα, αλλά ο Εργοτέλης με μπλόκαρε όλη τη σεζόν. Δεν πρόκειται να πω ότι μπορώ άμεσα να γίνω βασικός σε μία ομάδα Α' κατηγορίας στο Βέλγιο. Και έχω μία μικρή προτίμηση να συνεχίσω στην Ελλάδα. Στο Βέλγιο είμαι ένας νεαρός παίκτης, που δεν έπιασε στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ στην Ελλάδα το στάτους μου είναι ενός κορυφαίου σκόρερ στη Β' κατηγορία. Μετά από έναν χρόνο δεν με ξέχασαν", ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Πάντως, όπως και να έχει και ανεξαρτήτως του πότε θα ανακοινωθεί η συμφωνία, ο παίκτης δεν προαλείφεται για παραμονή στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με το πιθανότερο σενάριο να συνίσταται στο ότι θα ακολουθήσει την προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" και μετά θα παραχωρηθεί δανεικός. Και σε αυτό το ενδεχόμενο ο Πανιώνιος μοιάζει να είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: "Τελειώνει" από την ΑΕΚ βασικός ξένος άσος - Δεν τον πληρώνει ο Μελισσανίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags