Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Μπουζούκη-Μπενφίκα και ο κίνδυνος για Χατζηγιοβάνη
| 2019-03-29 20:20:00

Αυτοί "απειλούν" τον Παναθηναϊκό - Κίνδυνος να χάσει δύο παικταράδες - Τρέλα τα 4 μύρια!

του Νίκου Στεργίου
Αυτοί "απειλούν" τον Παναθηναϊκό - Κίνδυνος να χάσει δύο παικταράδες - Τρέλα τα 4 μύρια!

Μαύρα σύννεφα πάνω από το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Ας βάλουμε και εμείς στον sportdog ένα λιθαράκι στην Μπουζουκιάδα, η οποία τις τελευταίες μέρες ολοένα και συντηρείται και… αυξάνεται ως προς το επίπεδο των ενδιαφερόμενων για τον νεαρό playmaker του Παναθηναϊκού.

Κοτζάμ Μπενφίκα γράφτηκε σήμερα πως όχι μόνο τον παρακολουθεί αλλά και έχει καταθέσει πρόταση. Κάτι που αφενός διαψεύστηκε επισήμως από τους «πράσινους», αλλά έτσι κι αλλιώς δεν ισχύει.

Οι Λουζιτανοί είναι αλήθεια πως έχουν άψογη πληροφόρηση και ενημέρωση για οτιδήποτε συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματιών, αλλά ακόμη (και ίσως κυρίως) και σε επίπεδο ακαδημιών.

Το scouting λοιπόν που κάνουν είναι και συνεχές και διαρκές και εκτείνεται σε ένα πολύ μεγάλο εύρος ηλικιών και παιχνιδιών. Μοιραία συνεπώς, τον Μπουζούκη, έναν δηλαδή από τους ποδοσφαιριστές  που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα, δεν γίνονταν να τον «χάσουν». Πόσο μάλλον όταν τον ήξεραν από τα χρόνια του στα φυτωριακά τμήματα του Παναθηναϊκού.

Από αυτό όμως, ως το να τον αγοράζουν ή έστω να διαπραγματεύονται τη δεδομένη στιγμή με τον Παναθηναϊκό υπάρχει απόσταση. Και απόσταση σημαντική. Δεδομένα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δώσουν τα χρήματα που φέρεται να ζητάει και να έχει θέσει ως αντίτιμο ο Νταμπίζας.

Τα 4 εκατ. ευρώ που γράφτηκε σήμερα και στην A’ Bola είναι ένα ποσό εκτός οποιασδήποτε πραγματικότητας. Πέραν όλων των υπολοίπων, είναι απίθανο, οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα να μπει σοβαρά σε συζήτηση με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι γνωρίζοντας πως ο Μπουζούκης σε έξι μήνες (σ.σ το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2020) μπορεί να υπογράψει όπου θέλει και να φύγει ελεύθερος και παρά ταύτα να προσφέρει ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Ανεξαρτήτως του τι μπορεί να πιστεύουν στον Παναθηναϊκό, το θέμα τόσο με τον Μπουζούκη όσο και τον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι είναι πως πλέον δεν ορίζουν τις εξελίξεις, αφού τα χρονικά περιθώρια είναι αρκετά στενά και δεν επιτρέπουν ιδιαίτερους ελιγμούς, παρά μόνο ελπίδα συνεννόησης με τους ποδοσφαιριστές και τους μάνατζερ τους, οι οποίοι – όπως έχουν τα πράγματα – έχουν αυτοί πλέον το πάνω χέρι αναφορικά με τον καθορισμό του μέλλοντος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πουλάνε τζάμπα μαγκιές - Τα είπαν Νταμπίζας και Δώνης - Είναι μονόδρομος - Τον καταστρέφουν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags