Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Αποκάλυψη της A’ Bola για πρόταση την Μπενφίκα
| 2019-03-30 18:20:00

Νέα "βόμβα" από την "Α’ Bola": "5 εκατομμύρια για Μπουζούκη - Λέει «ναι» ο Παναθηναϊκός"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Νέα "βόμβα" από την "Α’ Bola": "5 εκατομμύρια για Μπουζούκη - Λέει «ναι» ο Παναθηναϊκός"!

Aποκάλυψη-φωτιά στο sportdog. "Ξέρουν ότι έχουν ανάγκη".

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να φλερτάρει τον Γιάννη Μπουζούκη, ο Παναθηναϊκός όμως έχει ως προτεραιότητα να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό του και αν είναι να τον παραχωρήσει, αυτό θα γίνει μόνο σε ομάδα του εξωτερικού. Μάλιστα, την Παρασκευή δημοσίευμα στον διεθνή Τύπο επιβεβαιώνει ότι το Τριφύλλι κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Και αυτό γιατί ο 21χρονος μεσοεπιθετικός των "πρασίνων" έγινε πρωτοσέλιδο χτύπημα στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα "Α' Bola" αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν καλοκουρδισμένο δημιουργικό χαφ που μετρά 23 συμμετοχές στη Super League, έχει σκοράρει 4 φορές και έχει μοιράσει μία ασίστ.

«Στην Πορτογαλία λένε ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Μπορεί να παίξει στο δεξί άκρο, μπορεί να κινηθεί εύκολα με την μπάλα στα πόδια, να διεισδύσει και να σουτάρει με το αντίθετο πόδι (αριστερό). Συν τοις άλλοις γνωρίζουν ότι μπορεί να παίξει ως δεκάρι και πως φέτος είναι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού», αποκαλύπτει στο sportdog ο αρχισυντάκτης της «A' Bola», Λούς Μιγκέλ Κορέια.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος μεταφέρει ρεπορτάζ και για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. «Ο Παναθηναϊκός θέλει 5 εκατ. ευρώ. Αλλά η Μπενφίκα δίνει 2. Στην ομάδα της Λισσαβόνας πιστεύουν ότι το Τριφύλλι θα απαντήσει θετικά στην προσφορά του πορτογαλικού συλλόγου», αναφέρει ο δημοσιογράφος και επισημαίνει: «Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας δεν γίνεται αναφορά στα οικονομικά προβλήματα του Τριφυλλιού. Γνωρίζουν όμως ότι η ελληνική ομάδα έχει ανάγκη».

Πάντως, ο Μπουζούκης σε σχέση με τον Βλαχοδήμο που πήρε φανέλα βασικού και έπαιξε στους ομίλους του Champions League θα έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό στη Μπενφίκα. «Είναι δύσκολο να βρει ρόλο στην ομάδα όταν στην ίδια θέση υπάρχει ο Ζοάο Φέλιξ», κατέληξε ο Λουίς Μιγκέλ Κορρέια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags