Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ευθύμης Κουλούρης: Αυτός είναι ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα - Δεν έχουν τέτοιο παίκτη Ολυμπιακός και ΑΕΚ
| 2019-03-31 21:51:00

Αυτός είναι ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα - Δεν τον έχει κανείς - Ποιος Πόνσε και ποιος... Μπεργκ;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτός είναι ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα - Δεν τον έχει κανείς - Ποιος Πόνσε και ποιος... Μπεργκ;

Τρελαίνει Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Θα τον "σκοτώσουν";

Το άστρο του Ευθύμη Κουλούρη έλαμψε και στο «Καραϊσκάκης», με τον άσο του Ατρομήτου να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό χάρη σε ένα γκολ… σήμα κατατεθέν της ποιότητάς του.

Ο Έλληνας άσος ξεκίνησε τη φάση με φοβερή κάθετη πάσα προς τον Μπρούνο και στη συνέχεια έκανε κίνηση προς τη μεγάλη περιοχή, αξιοποίησε την πάσα του συμπαίκτη του και σκόραρε με πλασέ στην κίνηση.

Αυτό ήταν το 17ο γκολ του διεθνούς φορ, που είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και κάνει μυθική σεζόν στο Περιστέρι όντας δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Οι εμφανίσεις του Κουλούρη έχουν ανοίξει για τα καλά την κουβέντα σχετικά με το αν θα παραμείνει στο ρόστερ του Δικεφάλου την ερχόμενη σεζόν, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για το πρώτο «κανόνι» της φετινής Superleague.

Το στοιχείο αυτό έχει τη σημασία του, από τη στιγμή που ο άμεσος ανταγωνιστής του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, πονά φέτος στη θέση του σέντερ φορ και αναμένεται να κινηθεί για παίκτη στην επίθεση. Μάλιστα, πολλά δημοσιεύματα θέλουν τους Πειραιώτες να τα «σκάνε» για τον Μάρκους Μπεργκ το καλοκαίρι, αφού ο Σουηδός φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών.

Σε αναζήτηση επιθετικού είναι πολύ πιθανό να μπει και η ΑΕΚ, καθώς η παραμονή του Πόνσε μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Τη στιγμή, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός και ΑΕΚ «καίγονται» για σέντερ φορ, ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του τον κορυφαίο Έλληνα επιθετικό. Κι όμως, η φετινή του παρουσία και τα τρομερά στοιχεία που βγάζει ο Κουλούρης στο παιχνίδι του, δεν είναι βέβαιο ότι θα του δώσουν μια θέση στο ρόστερ της ομάδας που ανήκει.

Ο Δικέφαλος θα έχει την πολυτέλεια να… δοκιμάσει έναν επιθετικό της κλάσης του Κουλούρη και να αποφασίσει εάν θα τον κρατήσει ή θα κινηθεί για άλλον. Ακόμα και μια πιθανή πώληση του Έλληνα άσου, πάντως, μπορεί να επιφέρει σημαντικό κέρδος στον ΠΑΟΚ, γιατί όχι και να χρηματοδοτήσει την απόκτηση άλλου πρωτοκλασάτου ονόματος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το είδατε; Αδιανόητο αυτό που έκανε ο Μαρτίνς στο ματς με τον Ατρόμητο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags