Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ζίβκο Ζίβκοβιτς: Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν
| 2019-04-01 11:55:00

"Κλείδωσε": Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Φτιάχνει το καλύτερο δίδυμο στο πρωτάθλημα

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Κλείδωσε": Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Φτιάχνει το καλύτερο δίδυμο στο πρωτάθλημα

Σούπερ κίνηση από Superleague. Ποιον "τρώει". Αποκάλυψη!

ΠΑΟΚ - Ζίβκο Ζίβκοβιτς: Από το περασμένο καλοκαίρι το περιμένει. "Κλεισμένη" υπόθεση, τελειωμένη μεταγραφή από τότε. Από τη στιγμή όμως που ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να… ξεμπερδέψει με τον Γκονσάλο Ρέι, έχοντας στο... περίμενε τον ταλαντούχο Μάριο Σιαμπάνη και τον Παναγιώτη Γλύκο στον προθάλαμο της επιστροφής από τον τραυματισμό του, επέλεξε να μην προχωρήσει στην ενεργοποίηση της μεταγραφής και να ντύσει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς στα ασπρόμαυρα.

Πλέον όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Πασχαλάκης έχει "σκοτώσει" τον ανταγωνισμό, ο Σιαμπάνης οδεύει στον Παναθηναϊκό, ο Γλύκος περιμένει απλώς το τέλος της σεζόν για να αποχωρήσει επίσης από την Toύμπα, κάτι που θα γίνει (ευκολότερα από πέρυσι) για τον Ρέι.

Οπότε, ο δρόμος... ανοιχτός για τον Σέρβο τερματοφύλακα, ο οποίος χθες είχε την ευκαιρία στο ματς της νυν με την επόμενη ομάδα του στην Ξάνθη να δείξει μέρος των... δυνατότητων του. Και κυρίως να δείξει πως του χρόνου, θα αποτελέσει σαφώς μεγαλύτερο ανταγωνισμό για τον Πασχαλάκη. 

Οι τρεις φοβερές επεμβάσεις του 30χρονου τερματοφύλακα σε ισάριθμα τετ-α-τετ του με παίκτες των "ασπρόμαυρων" έγιναν αντικείμενο συζήτησης στα "πηγαδάκια" στην Ξάνθη, με αρκετούς από τους υπευθύνους του Δικεφάλου να δίνουν συγχαρητήρια στον παίκτη για την εμφάνισή του και απλώς να ανανεώνουν το ραντεβού στην πρώτη της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Εξάλλου, τα πάντα δείχνουν να είναι τελειωμένα, με τον Σέρβο να ανακοινώνεται αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος (ίσως και νωρίτερα) ως η πρώτη μεταγραφική προσθήκη των επόμενων πρωταθλητών και να φτιάχνει, μαζί με τον Πασχαλάκη, ένα από τα καλύτερα δίδυμα κίπερς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Moλότοφ" Πέλκα στον ΠΑΟΚ - Γι' αυτό δεν ανανεώνει - "Στράβωσε" με Μπίσεσβαρ - Του δίνουν... ψίχουλα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags