Facebook Pixel "Θα κυριαρχήσει πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ - Αηδία με Ολυμπιακό και ΑΕΚ"
| 2019-04-01 12:30:00

"Θα κυριαρχήσει πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ - Αηδία με Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Δε βάζουν λεφτά, καταρρέουν"

του Γιώργου Κτενά
"Θα κυριαρχήσει πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ - Αηδία με Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Δε βάζουν λεφτά, καταρρέουν"

Συνέντευξη-φωτιά στο sportdog από τον Χρήστο Τερζανίδη.

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα κυριαρχήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Χρήστος Τερζανίδης, συμπληρώνοντας ότι υπάρχει η ευκαιρία να κάνει και στην Ευρώπη πορεία ο Δικέφαλος. 

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στην παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον σύλλογο, που έχει αλλάξει την ιστορία του, αλλά και στο γεγονός ότι βάζει πολλά χρήματα στην ομάδα και την έχει φτάσει στην κορυφή.

Μίλησε για τους οπαδούς του συλλόγου, αλλά και για το γεγονός ότι οι ομάδες της Αθήνας θα έχουν προβλήματα μέσα στα επόμενα χρόνια... 

"Εφόσον έχει πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και μπορεί να κατακτήσει και το Κύπελλο, θα είναι μεγάλη υπόθεση. Το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει ξανά ο Δικέφαλος μετά από 34 χρόνια, κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση γιατί είχε το μονοπώλιο η Αθήνα σε αυτόν τον τομέα και δεν άφηνε να φύγει με κανέναν τρόπο το πρωτάθλημα. Τώρα γύρισαν τα πάνω-κάτω, γιατί δεν είναι μόνο ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει τον τίτλο, είναι ότι θα συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών για πολλά χρόνια.

Θα κυριαρχήσει η ομάδα, γιατί δεν έχει μεγαλομέτοχο που είναι πειρατής ή περαστικός, όπως συνέβαινε με τους κομήτες που είχαν για παράγοντες οι ομάδες στην Αθήνα. Που είχαν και τα μέσα, την ΕΠΟ δηλαδή, κι έπαιρναν τα πρωταθλήματα. Αλλά τώρα χάλασε η συνταγή των Αθηνών, ο ΠΑΟΚ θα κυριαρχήσει στην Ελλάδα και έχει την ευκαιρία να κάνει διακριθεί και στην Ευρώπη", ήταν το αρχικό του Χ. Τερζανίδη στο sportdog.



Υπάρχουν θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ, όπως το μέλλον του Ολιβέιρα που έχει αποδείξει ότι είναι παίκτης επιπέδου.

"Θεωρώ ότι το τεχνικό τιμ θα κρατήσει όποιον θέλει στην ομάδα. Είναι θέμα του Λουτσέσκου αλλά και της στρατηγικής του συλλόγου. Όποιον θέλει ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Αν, όμως, βρει κάποιον που είναι καλύτερος του Ολιβέιρα και κοστίζει λιγότερα χρήματα, θα αποκτήσει εκείνον. Αυτή σημαίνει στρατηγική. Γι' αυτό και περιμένω ακόμα πιο ισχυρό τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα. Προβλήματα θα υπάρχουν στην Αθήνα, τώρα, γιατί δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη για να πάρουν παίκτες ούτε ο Ολυμπιακός αλλά ούτε και η ΑΕΚ".

Το όνομα του Λουτσέσκου βρίσκεται συνεχώς σε σενάρια για μέλλον του. Πιστεύετε ότι μπορεί να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο;

"Όταν κάποιος είναι επαγγελματίας, δεν επαναπαύεται επειδή πηγαίνει καλά στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν άνθρωποι που τον εκπροσωπούν, κάνουν δημόσιες σχέσεις, δημιουργούν προηγούμενο για να υπάρχει ζήτηση. Βέβαια, αν θέλει ο ΠΑΟΚ να τον κρατήσει, θα μείνει. Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, ο Σαββίδης έχει λύσει όλα τα προβλήματα στην ομάδα, την προστατεύει από τη διαιτησία. Ήμουν στην Τούμπα πέρσι με την αηδία που έγινε στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, όταν μας πήραν το πρωτάθλημα και το πήγαν στα γραφεία για να το κλέψουν. Φέτος, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά".



Χθες ο ΠΑΟΚ είχε μαζί του 7.000 στην Ξάνθη, όταν η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είχε λιγότερα από 5.500 εισιτήρια. Πώς το σχολιάζετε;

"Και δεν πέταξαν ούτε μια γόπα στο γήπεδο! Είναι τρελαμένοι με τον ΠΑΟΚ, βλέπουν ότι η ομάδα προχωράει και, παράλληλα, καταρρέει η Αθήνα! Υπάρχει μέλλον στον ΠΑΟΚ. Στην Αθήνα είχαν μάθει να παίρνουν έτοιμα χρήματα και να παριστάνουν τους μεγάλους παράγοντες. Ο Ολυμπιακός επί τόσα χρόνια έπαιρνε το πρωτάθλημα και έκαναν τους μάγκες οι παράγοντές του που έπαιρναν από την ΟΥΕΦΑ 25-30 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο. Αυτός ο παράγοντας ήταν έξυπνος; Και πού είναι τώρα; Ξαναφέρουν στην ομάδα παλιούς ποδοσφαιριστές με χαμηλά συμβόλαια και ο Ολυμπιακός ήδη παραπαίει...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ - Τα έχει... διαλύσει όλα ο Λουτσέσκου - Διάβασε να μείνεις

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags