Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δίνει τα λεφτά του... Μουνιέ σε "τελειωμένο" Έλληνα άσο!
| 2019-04-01 15:38:00

Αδιανόητο σενάριο για ΠΑΟ: Δίνει τα λεφτά του... Μουνιέ σε "τελειωμένο" Έλληνα άσο!

του Νίκου Στεργίου
Αδιανόητο σενάριο για ΠΑΟ: Δίνει τα λεφτά του... Μουνιέ σε "τελειωμένο" Έλληνα άσο!

Τον "αρπάζει" από κορυφαία ελληνική ομάδα; Διάβασε για να ξέρεις...

Παναθηναϊκός - Βασίλης Λαμπρόπουλος: Είδε το όνομά του να συνδέεται -σε βαθμό... παρεξήγησης- με τον Ολυμπιακό, είδε τις όποιες προσπάθειες "επανασύνδεσης" -α λα Σιμόες, Μπακασέτα- με τη διοίκηση της ΑΕΚ να πέφτουν στο κενό, απέρριψε μια (πολύ καλή) πρόταση που είχε τον περασμένο Ιανουάριο από Τουρκία μεριά (Ρίζεσπορ), βρέθηκε στο στόχαστρο της Ρέιντζερς και γνωρίζει πως υπάρχουν και τουλάχιστον άλλοι δύο ενδιαφερόμενοι για την υπογραφή του (ένας στη γειτονιά μας και ένας λίγο μακρύτερα, αλλά "γνωστός" μας…).

Σήμερα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος "εμπλούτισε" τη σεναριολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το επαγγελματικό του μέλλον με τον Παναθηναϊκό να εντάσσεται στους υποψηφίους ενδιαφερόμενους για τον διεθνή Ελληνα στόπερ. Σε πρώτο άκουσμα, μοιάζει λογικό το "τριφύλλι" να θέλει να ενισχύσει την καρδιά της οπισθοφυλακής του με τον "Λαμπρό".

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς θα το κάνει; Υπενθυμίζουμε, πως ο Έλληνας στόπερ στη… μοιραία, πρώτη, διερευνητική και μόνο επαφή που έκανε με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του αξίωσε ένα ποσό της τάξης των 350.000 ευρώ. Ποσό που όχι μόνο απορρίφθηκε ασυζητητί, αλλά ήταν και ικανό να τον… κάψει μαζί με τα "ξερά" και από τότε να δημιουργηθεί το αγεφύρωτο (οριστικά) χάσμα με τη διοίκηση της Ενωσης που θα οδηγήσει το καλοκαίρι στο διαζύγιο των δύο πλευρών.

Υποθέτοντας πως το συγκεκριμένο ποσό είναι το μίνιμουμ, η βάση των αξιώσεων του παίκτη -και όπως έχει αποδειχτεί μπορεί να το βρει…- σημαίνει πως αυτομάτως θα πρέπει να γίνει ο πλέον ακριβοπληρωμένος του ρόστερ του Παναθηναϊκού προκειμένου να υπογράψει εκεί! Και αυτό γιατί, το μεγαλύτερο συμβόλαιο των "πράσινων" το έχει ο Μακέντα (330.000 ευρω), με τους Μουνιέ (300.000), Κουρμπέλη (280.000) να ακολουθούν.

Και καλό θα είναι να αποφύγουμε τις μπακαλίστικες προσθαφαιρέσεις. Ναι, θα φύγει ο Μουνιέ, αλλά για να το κάνει, έχοντας έναν χρόνο ακόμη στο συμβόλαιο του, θα πρέπει να αποζημιωθεί. Αν όχι στο 100%, σίγουρα σε κάποιο ποσοστό, που σαφώς θα επηρεάζει και το ποσό που θα μπορεί να διατεθεί σε κάποιον (τύπου) "Λαμπρόπουλο"… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags