Facebook Pixel Μετά από αυτό, φεύγει σίγουρα!
| 2011-01-21 19:28:00

Μετά από αυτό, φεύγει σίγουρα!

Μετά από αυτό, φεύγει σίγουρα!

Τις βαλίτσες του για να την κοπανήσει άρχισε να ετοιμάζει ο Κρίστιαν Νέμεθ, μόλις ανακοινώθηκε η συμφωνία Ολυμπιακού - Τζιμπούρ.

Μπορεί να μην έχει ξεδιπλώσει ακόμα το ταλέντο του στην Ελλάδα, αυτοί όμως που τον γνωρίζουν καλά λένε ότι πρόκειται για παικταρά ολκής. Για επιθετικό κλάσης ο οποίος αν δουλευτεί είναι για πάρα πολύ μεγάλα πράγματα. Δυστυχώς, τόσο πέρυσι στην ΑΕΚ όσο και φέτος στον Ολυμπιακό, ο Κριστιάν Νέμεθ όχι μόνο δεν βελτιώνεται αλλά κάνει βήματα προς τα πίσω.

Κι όμως, όσοι τον ζουν καθημερινά στο Ρέντη και στις προπονήσεις, δε διστάζουν να εκφράσουν την άποψη ότι αν αφήσει τα... κολλήματα ο Ερνέστο Βαλβέρδε και του δώσει τις ευκαιρίες που αξίζει να πάρει, μπορεί να αποδειχτεί χρησιμότερος του Κέβιν Μιραλάς.

Ο ίδιος ο Ούγγρος, πάντως, ήταν στα πολύ κάτω του τελευταία. Ειδικά βλέποντας τα άκρα του Ολυμπιακού, Ρόμενταλ και Ριέρα, να μην μπορούν να... στρίψουν, θεωρεί ότι αδικείται κατάφορα. Έβλεπε συνεχώς κάποιους συμπαίκτες του να παίρνουν ευκαιρίες ενώ κινούνται στην μετριότητα, την ώρα που ο ίδιος γυάλιζε τον πάγκο ή βρισκόταν εκτός αποστολής. Από το περιβάλλον του διέρρεε ότι δεν θα αργούσε η ώρα που θα ζητούσε «ακρόαση» από τον προπονητή και τη διοίκηση.

Το παιδί ήθελε να σηκωθεί να φύγει και μόνο... περίεργο δεν είναι κάτι τέτοιο. Πλέον, με την απόκτηση του Τζιμπούρ, το ποτήρι ξεχείλισε. Ο Νέμεθ το πήρε απόφαση πως θα φύγει και μάλλον δεν τον κρατάει τίποτα.

Κατά τα άλλα "τον πήραμε μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού", όπως έλεγαν κάποιοι το καλοκαίρι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags