Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Κώστας Αποστολάκης: Εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του ο νεαρός αμυντικός
| 2019-04-01 22:40:00

Αυτός έκλεψε την παράσταση - Θύμισε τον πατέρα του - Δικαίωση Δώνη - "Στέλνει" τον Κουλιμπαλί

του Νίκου Στεργίου
Αυτός έκλεψε την παράσταση - Θύμισε τον πατέρα του - Δικαίωση Δώνη - "Στέλνει" τον Κουλιμπαλί

Γρήγορος, τεχνίτης, πασαδόρος. Δίδυμο-φωτιά για του χρόνου!

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με νίκη από τη Ριζούπολη, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από τέσσερις συναπτές αγωνιστικές.

Οι Πράσινοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, ωστόσο από την αναμέτρηση προέκυψαν ορισμένα θετικά στοιχεία, όπως το γκολ του Φεντερίκο Μακέντα μετά από σημαντικό διάστημα «αφλογιστίας», αλλά και το ντεμπούτο του Παναγιώτη Αρμενάκα.

Το Τριφύλλι, ωστόσο, κέρδισε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκλεψε την παράσταση με την παρουσία του και δεν είναι άλλος από τον Κώστα Αποστολάκη.

Ο 19χρονος δεξιός μπακ πήρε την ευκαιρία του από τον Γιώργο Δώνη και την… τράβηξε από τα μαλλιά στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, δικαιώνοντας τα πολύ καλά λόγια που λένε όσοι τον παρακολουθούν συχνά, εκτιμώντας ότι πρόκειται για τεράστιο ταλέντο.

Αγωνιζόμενος σε θέση δεξιού μπακ-χαφ, ο γιος του Στράτου Αποστολάκη θύμισε τον πατέρα του, Στράτο, σε πολλές περιπτώσεις. Πολύ γρήγορος, τεχνικά άρτιος και με ακρίβεια στις πάσες του ο ταλαντούχος μπακ κάλυψε εξαιρετικά τη θέση του. Μάλιστα είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, δίνοντάς του πολλές φορές την ευκαιρία να προωθηθεί από τη θέση του δεξιού στόπερ, στην οποία αγωνίστηκε.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Αποστολάκης να αποτελέσει τον διάδοχο του Κουλιμπαλί στο «πράσινο» ρόστερ την επόμενη σεζόν. Ο Αφρικανός μπακ δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που του έχει κάνει ο Νίκος Νταμπίζας, όντας διστακτικός στο να παραμείνει στην ομάδα. Εάν ο Αποστολάκης συνεχίσει έτσι, έχοντας την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι, είναι πολύ πιθανό ο Δώνης να αναβαθμίσει τον ρόλο του, με τον Έλληνα άσο να συνθέτει το δίδυμο των δεξιών μπακ με τον Ματίας Γιόχανσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό ξέσπασμα Δώνη στη Ριζούπολη! Τι έγινε και... τρελάθηκε, σε ποιον έβαλε τις φωνές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags