Facebook Pixel Μία ανάσα από Ολυμπιακό κορυφαίος μέσος - "Ψηστήρι" του Καρεμπέ - Toν θέλει ο Ζιντάν στη Ρεάλ!
| 2019-04-05 14:18:00

Μία ανάσα από Ολυμπιακό κορυφαίος μέσος - "Ψηστήρι" του Καρεμπέ - Toν θέλει ο Ζιντάν στη Ρεάλ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μία ανάσα από Ολυμπιακό κορυφαίος μέσος - "Ψηστήρι" του Καρεμπέ - Toν θέλει ο Ζιντάν στη Ρεάλ!

Έχει τρελό "μάτι" ο Γάλλος. Σούπερ παρασκήνιο στο sportdog.

Πότε Μπαρτσελόνα, πότε Λίβερπουλ, πότε ιταλικές ομάδες, πλέον, όπως όλα δείχνουν ο Αντριάν Ραμπιό θα συνεχίσει την καριέρα του ύστερα από έναν πολύ επεισοδιακό τελευταίο χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος μέσος αφού δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη μεταγραφή τον περασμένο Ιανουάριο (παρότι είχε διαμηνύσει στη διοίκηση της Παρί πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο και ολοκληρώνονταν το προσεχές καλοκαίρι) φέρεται με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα να έχει συμφωνήσει με τη "βασίλισσα", ικανοποιώντας έτσι σχετική "απαίτηση" του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος και ήθελε τον συμπατριώτη του στο "Μπερναμπέου".

Πάμε τώρα πίσω, στον Ιανουάριο του 2013. Τότε λοιπόν, ο 18χρονος μόλις... έσκαγε από το αυγό (ποδοσφαιρικά), ξεκινώντας να παίρνει τα πρώτα του παιχνίδι στην Παρί, η οποία όμως θέλοντας να εμπλουτίσει την ποδοσφαιρική του ανάπτυξη, ήθελε να τον παραχωρήσει δανεικό προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Και εκεί, μπήκε ο... Ολυμπιακός στη μέση! Με τον Κριστιάν Καρεμπέ μεσολαβητή, οι "ερυθρόλευκοι" προσπάθησαν να πάρουν δανεικό για ένα εξάμηνο (τουλάχιστον) τον παίκτη, δελεάζοντας τους Παριζιάνους με εγγυημένο χρόνο συμμετοχής του νεαρού τους τότε αστέρα.

Τελικά, παρά το "ψηστήρι", η Παρί επέλεξε να κρατήσει τον ταλαντούχο άσο εντός Γαλλίας, παραχωρώντας τον (τότε) στην Τουλούζ, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος, προτού το καλοκαίρι του 2013 επιστρέψει στο Παρίσι και αρχίσει, ολοένα και περισσότερο, να γίνεται βασικό κομμάτι του rotation των πρωταθλητών Γαλλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: "Κεραμίδα" εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό - Πληροφορία-ΣΟΚ - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags