Facebook Pixel Τρομερό σχόλιο για τον Ουσεϊνού Μπα που απέκτησε ο Ολυμπιακός
| 2019-04-07 13:30:00

"Είναι νέος Σισέ - Δεν τον πήρε τυχαία - Δύσκολο για βασικός - Παίζει και 6άρι"

του Γιώργου Κτενά
"Είναι νέος Σισέ - Δεν τον πήρε τυχαία - Δύσκολο για βασικός - Παίζει και 6άρι"

Σούπερ ανάλυση στο sportdog για μεταγραφή του Ολυμπιακού.

 

Νέος Παπ Αμπού Σισέ είναι για τον Ολυμπιακό ο Ουσεϊνού Μπα, ο 23χρονος Σενεγαλέζος στόπερ που έχουν αποκτήσει οι Ερυθρόλευκοι από την Γκαζελέκ και το προσεχές καλοκαίρι θα βρεθεί στην προετοιμασία του συλλόγου.

Αυτό σχολίασε στο sportdog ο Ντίνος Ανδριανόπουλος, εξειδικευμένος δημοσιογράφος στο γαλλικό ποδόσφαιρο, συμπληρώνοντας ότι οι Πειραιώτες πιθανότατα αναζητούν ένα νέο λαχείο τύπου Σισέ από τη β΄ Γαλλίας.

Ακόμα, συμπλήρωσε ότι δεν είναι έτοιμος για να παίξει βασικός στον Ολυμπιακό αλλά και σε ποιες θέσεις μπορεί να προσφέρει στην 11άδα της ομάδας. 

"Ο Μπα είναι αμυντικός τύπου Σισέ: Ψηλός στόπερ, με τον ίδιο σωματότυπο, δεξιοπόδαρος. Αγωνίζεται στην Γκαζελέκ, την ομάδα που είναι στην ίδια πόλη με την Αζαξιό. Το αναφέρω αυτό γιατί ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Σισέ από την Αζαξιό. Για λαχείο είχε αγοράσει τον Σισέ τότε, φαίνεται ότι ψάχνει για λαχείο και τώρα με τον Μπα", ήταν το αρχικό σχόλιο του Ν. Ανδριανόπουλου στο sportdog.gr.



Άρα είναι παίκτης τύπου Σισέ;

"Έχει το ίδιο σουλούπι με τον Σισέ και παίζουν στην ίδια θέση. Θεωρώ ότι δεν τον απέκτησε τυχαία ο Ολυμπιακός, δεδομένου ότι διαθέτει πολύ καλούς σκάουτερ στη Γαλλία. Και ο Μοντέστο γνωρίζει άριστα το πρωτάθλημα. Απλώς στη Γαλλία είναι πολλοί παίκτες εκείνοι που ακούγονται, αλλά δεν κάνουν όλοι τη διαφορά. Για να πω την αλήθεια και ο Σισέ δεν πίστευα όταν είχε αποκτηθεί ότι μπορεί να γίνει βασικός στον Ολυμπιακό, αλλά έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά".

Θεωρείς ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού;

"Όχι ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Γενικά οι ομάδες της β΄ Γαλλίας πολλές φορές δίνουν παίκτες στη μεγάλη κατηγορία, κι αυτοί είναι έτοιμοι να μπουν και να κάνουν τη διαφορά. Κάποιοι είναι καλοδουλεμένοι, αλλά δε νομίζω ότι ο Μπα είναι ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν θα πιάσει ή όχι στον Ολυμπιακό, αλλά δε νομίζω ότι τον έχουν αποκτήσει για να γίνει βασικός. Η άποψή μου είναι ότι μπορεί να αποτελέσει μια καλή εναλλακτική λύση".

Σε ποιες άλλες θέσεις μπορεί να παίξει;

"Και στα δεξιά μπορεί να δώσει λύσεις, ως δεξιός μπακ, αλλά έχει παίξει και κόφτης, 6άρι μπροστά από τους δύο στόπερ. Θεωρώ όμως ότι η θέση που του ταιριάζει περισσότερο από όλες είναι εκείνη του στόπερ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέμα με βασικό του Ολυμπιακού - Ομάδα-έκπληξη θα τον δει στο Αγρίνιο - Τι θα κάνουν οι Πειραιώτες;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags