Facebook Pixel Ροντρίγκο Γκάλο - Εμάνουελ Σάκιτς: Γι’ αυτό "καθαρίζουν" ξένο άσο στην ΑΕΚ - Ποιος Έλληνας γυρίζει
| 2019-04-09 19:08:00

Απίστευτο: Γι’ αυτό "τρώνε" ξένο άσο στην ΑΕΚ - Ποιος Έλληνας γυρίζει - Όνομα... ΣΟΚ για μπακ απ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτο: Γι’ αυτό "τρώνε" ξένο άσο στην ΑΕΚ - Ποιος Έλληνας γυρίζει - Όνομα... ΣΟΚ για μπακ απ

Μόνο ένας σίγουρος στη θέση! Όλο το τρελό παρασκήνιο!

Ροντρίγκο Γκάλο - Εμάνουελ Σάκιτς: Ο,τι θα… τζογάραμε για τον αναπληρωματικό δεξιό μπακ της σεζόν 2019-20 της ΑΕΚ, ομολογουμένως είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό της silly season, της «ανόητης περιόδου», όπως αποκαλούν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο οι Αγγλοι.

Εχουμε και λέμε λοιπόν. «Καπαρωμένη» θέση βασικού έχει ο Μιχάλης Μπακάκης. Ναι, υπάρχουν σενάρια και φημολογία που τον εμπλέκει με ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ωστόσο παίρνουμε ως δεδομένο πως παραμένει και πως η ΑΕΚ δεν αναζητά βασική, αλλά συμπληρωματική λύση (γιατί σε διαφορετική περίπτωση, μοιάζει απίστευτο να εξετάζονται περιπτώσεις τύπου Σάκιτς).

Ο Γκάλο, αποχωρεί. Και λόγω ηλικίας και λόγω πρόθεσης της Ενωσης να μην του προσφέρει διετές συμβόλαιο (που θα ήθελε ο Βραζιλιάνος), αλλά και λόγω εμφανούς διαφοράς που προέκυψε σε μία και μόνη, τελείως… διερευνητική συζήτηση που έκανε ο Βραζιλιάνος με τον Λυμπερόπουλο.

Επίσης δεδομένο πως στη θέση του επιστρέφει ο Βασιλαντωνόπουλος. Εχει κάνει ακόμη  μια καλή σεζόν παίζοντας δανεικός στη Λαμία και θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία με τις εισηγήσεις των αρμοδίων να είναι υπέρ της παραμονής του. Να σημειωθεί μάλιστα πως πέρυσι, πριν τη φυγή Χιμένεθ, και ο Ισπανός είχε ταχθεί υπέρ της επιστροφής του 27χρονους μπακ.

Και έχουμε και τη λύση του Σάκιτς, του Αυστριακού δεξιού μπακ του Ατρομήτου, η οποία και προφανώς για να συντηρείται τόσο καιρό, εννοείται πως είναι υπαρκτή και στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ. Πάμφθηνη περίπτωση (στον Ατρόμητο ο Σάκιτς εισπράττει 80.000 ευρώ), αλλά σίγουρα γεμάτη ερωτηματικά για το αν και κατά πόσον στα 28 του, ο Σάκιτς έχει δείξει τόσα ώστε να δικαιολογεί ακόμη και μια θέση αναπληρωματικού στην Ενωση, ειδικά μάλιστα για να μπει «μπροστά» από ένα δικό της παιδί όπως ο Βασιλαντωνόπουλος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη εξέλιξη στην καριέρα του Γιαννιώτα: Εκεί πάει μετά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Είναι δυνατόν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags