Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Κουλούρη, Ίβιτς και Μακάμπι
| 2019-04-10 22:15:00

Ρίχνει "χυλόπιτα" στον Ίβιτς - Εκεί θέλει να πάει - Τρελό "κονέ" - Σκάνε εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ρίχνει "χυλόπιτα" στον Ίβιτς - Εκεί θέλει να πάει - Τρελό "κονέ" - Σκάνε εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ

Ψήνει μεταγραφάρα Έλληνας άσος. Ποιος είναι και πού πάει;

 

Με τη σεζόν καριέρας που κάνει, αυτονόητο είναι πως το ενδιαφέρον προκύπτει… από μόνο του. Δεν χρειάζεται θεογνωσία. Μια ματιά στην ηλικία και στα στατιστικά του, πείθουν. Ενας λόγος βέβαια παραπάνω όταν ο ενδιαφερόμενος γνωρίζει τον Ευθύμη Κουλούρη και από πρώτο χέρι.

Ο λόγος για τον Βλάνταν Ιβιτς, τον τεχνικό που επανέφερε στον θρόνο του ισραηλινού ποδοσφαίρου τη Μακάμπι, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ και φέρεται σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Ισραήλ να ετοιμάζεται για κίνηση για τον 1ο σκόρερ της φετινής SuperLeague. 

Μάταιος κόπος θα πούμε εμείς. Ο Κουλούρης δεν ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, ενώ ακόμη και τις… κοψοχρονιά απαιτήσεις του ΠΑΟΚ (2-3 εκατ. ευρώ) η Μακάμπι δύσκολα θα τις ικανοποιήσει. Πρόθεση του ίδιου του διεθνή φορ αλλά και του εκπροσώπου του είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα προκειμένου να εξαργυρώσει την καταπληκτική φετινή σεζόν.

Όπως έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν, η Αντερλεχτ είναι όντως μια από τις ομάδες που εξετάζουν σοβαρά τον Κουλούρη και η περίπτωση του εντάσσεται στο φάσμα των μεταγραφικών της κινήσεων, ενώ η συγκυρία που θέλει αρκετές ομάδες της Μπουντεσλίγκα (τα 2/3 όπως εκτιμάται) να αναζητούν τουλάχιστον έναν φορ στο ερχόμενο καλοκαίρι μοιάζει ευνοϊκή για τα σχέδια του Κουλούρη, αφού ο μάνατζερ του,  ο Πολ Κουτσολιάκος ζει μόνιμα στη Γερμανία και αν μη τι άλλο με τη φετινή σεζόν που κάνει ο πελάτης του μπορεί να τον «δουλέψει» άνετα εκεί (παρότι στον ΠΑΟΚ, ακόμη δεν έχουν κάτι χειροπιαστό, εν τούτοις δεν κρύβουν πως περιμένουν…). 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags